Βαθμολογία

Δημητρίου: «Αφήστε τον Παύλο και πιάστε τους παίκτες»

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Παύλος Δημητρίου μετά τη νίκη επί του Αχαρναϊκού. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού χαρακτήρισε απόλυτα δίκαια τη νίκη, ενώ εξήγησε ότι η ομάδα του διαχειρίστηκε σωστά το σκορ. Μάλιστα, δεν θέλησε να πάρει εκείνος τα… εύσημα, εξηγώντας ότι η επιτυχία ανήκει στους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν ένα καλό απόγευμα για τον Πανσερραίκό θέλαμε ένα κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τα μπροστά και τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι ο Αχαρναϊκός είχε μόνο μία ήττα εκτός έδρας και προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα νώτα και στα μπροστά να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις κάποιες ευκαιρίες να κάνουμε κάποιο γκολ. Το παιχνίδι το κέρδισε πράγματι δίκαια ο Πανσερραϊκός.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί είχαμε ορισμένες στιγμές ποιότητας στο παιχνίδι μας δημιουργήσαμε τις φάσεις, βέβαια το γκολ από την απευθείας χτύπημα φάουλ βοήθησε σε αυτό και νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα γεμάτο ημίχρονο για τον Πανσερραϊκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε αυτό το σκορ το 2-0 και νομίζω ότι το κάναμε σωστά και αυτό που θέλαμε το πετύχαμε με ένα τρίτο γκολ και θα μπορούσμα να κάνουμε και άλλες κόντρα επιθέσεις αν δεν ήμασταν λίγο επιπόλαιοι, για αυτή την επιπολαιότητα προς το τέλος χάλασε λίγο την εικόνα. Όταν είναι 3-0 το σκορ υπάρχει μία δικαιολογία και νομίζω ότι το τέλος του αγώνα ήταν δίκαιο για τον Πανσερραίκό.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια τους, τον Αχαρναϊκό έχει εξαιρετικούς παίκτες, να ευχηθώ στον κόουτς καλή συνέχεια. Δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι σε δύο μέρες και πιστεύω πως είναι άνθρωπος που ξέρει να δουλεύει ότι από εδώ και πέρα ο Αχαρναϊκός θα πάει καλύτερα».

Ερωτηθείς για το αν έχει ο ίδιος «μαγικό ραβδάκι» που άλλαξε την εικόνα του Πανσερραϊκού, σχολίασε: «Όλα τα κάνουν τα αποτελέσματα αν στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο δεν έμπαινε εκείνο το φάουλ στο 89΄τώρα θα μιλούσαμε γι άλλα πράγματα τα αποτελέσματα φέρνουν την καλή ψυχολογία, την θετική ενέργεια, την διάθεση των παικτών για αυτό και οι παίκτες είχαν διάθεση μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που φέρνουν την καλή ψυχολογία. Για αυτό αφήστε τον Παύλο Δημητρίου και πιάστε τους παίκτες».