Βαθμολογία

Πανιώνιος και Μαυροβούνι μοιράστηκαν τα πάντα!

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο Βιολογικό το Σάββατο (12/12) ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Μαυροβούνι (2-2).

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση του Μαυροβουνίου εκφράζει την μεγάλη της δυσαρέσκεια για τον διαιτητή της αναμέτρησης που επέτρεψε να γίνει τόσο σκληρό παιχνίδι. Πολύ νωρίς στο 10’ ο Γουγουλούλης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, το ριμπάουντ πήρε ο Χασιώτης πλάσαρε άουτ.

Στο 20’ ο Μπάγκας Αρσένης έκανε το σουτ πέρασε άουτ. Στο 22’ ο Μπάγκας Αρσένης ήταν σε προφανή θέση για γκολ, ανατράπηκε από τον κίπερ ο οποίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, το πέναλτι εκτέλεσε ο Μαντζαφούλης και έκανε το 0-1.

Στο 25’ ο Γουγουλούλης πλάσαρε απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 45’ έκανε το πλασέ ο Μπάγκας Αρσένης πήγε να διώξει ο αμυντικός και με αυτογκόλ έγινε το 0-2. Στο 55’ δυνατό ωραίο σουτ από τον Στρατή Χ. η μπάλα στο δοκάρι και μέσα (1-2).

Στο 76’ ο Βασιλείου Χ. έσπασε ωραία στον Κίτσα Γ. και αυτός με ωραίο σουτ από πλάγια έκανε το τελικό 2-2. Στο 88’ πολύ δυνατό σουτ του Κίτσα Γ. η μπάλα πάνω από την εστία του Κιόρογλου. Στο 90’ απευθείας κόκκινη στο Κίτσα Γ. για χτύπημα στον Βασίλι εκτός φάσης.

Πανιώνιος (Αποστόλης Κορομηλάς): Κίτσιας Ι., Γκόλτσιος Ι.Ρ. (22’ Μεϊμαρόγλου), Βασιλείου Π. (68’ Ελιζόπουλος Ν.), Κανής, Κίτσας Γ., Ελιζόπουλος Κ., Βασιλείου Β., Παϊτέρης Π. (71’ Σκέντζας), Κίτσας Γ., Στρατής Χ., Βασιλείου Χαρ.

Μαυροβούνι (Κώστας Τζουρτζουκλής): Κιόρογλου, Τατσέλος, Βαρσάμης, Μπάγκας Αχ., Χασιώτης, Μαντζαφούλης, Μπάκας Αρ., Μπαντζέλας Χ., Χίκα, Πάτας (76’ Νούλας), Γουγουλούλης (86’ Βασίλι).

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Κωτσόπουλος, Ντίνου.