Βαθμολογία

Πολλές (Χ)αμένες ευκαιρίες στο «Γ. Μητσιμπόνας»

Ατρόμητοι και Μελισσοχώρι πήραν στο φινάλε από έναν βαθμό (0-0) στο παιχνίδι που τελικά διεξήχθη το Σάββατο (12/12) για την Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ευχαριστήσουν πολύ για την φιλοξενία και θα ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό ανάμεσα στις δύο ομάδες με τις περισσότερες καλές ευκαιρίες για το Μελισσοχώρι, όμως καμία ομάδα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20’ καλό σουτ για τους Ατρόμητους με τον Πινακά η μπάλα πάνω από τα δοκάρι. Στο 25’ κεφαλιά του Ζαφειρίου Θ. λίγο άουτ. Στο 30’ ο Κωστούλας βρέθηκε τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 39’ κεφαλιά του Νιτσάκου σύριζα άουτ. Στο 46’ τετ α τετ ο Νούσιας έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ. Στο 55’ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα σύριζα στο δοκάρι. Στο ίδιο λεπτό ο Ζιάκας είχε κάθετο δοκάρι. Στο 70’ κεφαλιά του Τατσιού σύριζα άουτ, στο 80’ Ζαφειρίου Θ. βρέθηκε τετ α τετ το σουτ όμως απέκρουσε ο Στεφούδης.

Στο 88’ καλό σουτ του Χατζή, όμως ο κίπερ ήταν ξανά εκεί και στο 90’ όμορφη σέντρα από τον Γερακίνη, όμως ο Κωστούλας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Μάρης (78’ λ.τ. Καραδούκας), Χατζής, Τσάκουλης, Γερακίνης, Πινακάς (70’ Αλεξίου), Τόπης, Βουτυρίτσας, Ζιάκας, Κωστούλας, Δημόπουλος (55’ Νταφόπουλος).

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Λόζος, Λάϊος, Βαλόζος, Καραπέτσας, Τατσιός, Χατζής, Νούσιας, Νιτσάκος (85’ Ζαφειρίου Ν.), Ζαφειρίου Θ., Λιάγκας, Μπουτίνας (70’ Γκέφος).

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Κοτούμπας, Τέγος.