Βαθμολογία

Αμπελιά και «Πέλα» μοιράστηκαν βαθμούς

Ένα ωραίο παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες την Αμπελιά με την Πελασγιώτιδα (1-1). Στο 30’ προηγήθηκε η «Πέλα» όταν ο Τζαβαλιάς ύστερα από σέντρα του Δαμασιώτη με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 40’ μοναδική ευκαιρία για τον Γελαλή που βρέθηκε τετ α τετ όμως το σουτ του πήγε άουτ. Στο 55’ ωραία μεταβίβαση του Σιδηρόπουλου από πλάγια στον Δενελάβα Λ. και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 60’ ο Σιδηρόπουλος το σουτ από πλάγια η μπάλα άουτ. Στο 65’ και 90’ δύο καλά σουτ του Καμπέρη απέκρουσε ο Κιος Β. και στο ίδιο λεπτό για την «Πέλα» ο Αβδουλάς βρέθηκε τετ α τετ σούταρε πάνω στον Πατρίκο.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Πατρίκος, Αλεξούλης, Τολιόπουλος, Καραγγέλης (15’ λ.τ. Κατσικόπουλος), Δενελάβας Ν., Παναγιωτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σκλαπάνης, Δενελάβας Λ., Κολάκογλου, Καμπέρης.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιος Β., Κιος Σ., Κατσάβας (30’ λ.τ. Μιχαήλ), Τέλιος, Δόλγυρας (80’ Αβδουλάς), Δαμασιώτης, Τζαβαλιάς, Τσέλα, Τεκέδης, Γελαλής (65’ Μαροσούλης), Κατράνας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Κοντοβασίλης, Κοτούμπας.

Βάσω Γκατζούλη