Βαθμολογία

Ισοπαλία στα Φάρσαλα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Φαρσάλων με την Κοιλάδα (1-1). Για τους γηπεδούχους στο 13’ γυριστή κεφαλιά του Αρβανιτοζήση Ι. ο Τζερεμές από κοντά το σουτ η μπάλα άουτ. Στο 18’ πάλι ο ίδιος παίκτης έδωσε στον Αρβανιτοζήσης Δ. και αυτός έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 56’ μετά από κόρνερ, πήρε την κεφαλιά ο Σακκελαρίου η μπάλα άουτ. Στο 70’ ύστερα από κόρνερ την κεφαλιά ο Τσιάμπας, σε κενή εστία την μπάλα άουτ.

Στο 89’ έγινε το 1-1 για τα Φάρσαλα. Μπαλιά του Νταφόπουλου και ο Αρβανιτοζήσης Δ. με σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Για τους φιλοξενούμενους, στο 12’ ο Τέλλιος δυνατό σουτ μπλόκαρε ο Γκατζανάς. Στο 22’ ο Καζάνι Γ. έκανε ένα καλό σουτ ο κίπερ ήταν ξανά εκεί.

Στο 31’ ο Καζάρι Κ. με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 75’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ, τον πρόλαβε ο Σακελλαρίου και έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ.  

*Η διοίκηση, τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές εύχονται στον παίκτη του Χρήστο Ζαγγανά που έκανε επέμβαση στους κοιλιακούς γρήγορη ανάρρωση. Επίσης συγχαίρουν την διαιτησία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναγέννηση Φαρσάλων: Γκατζανάς, Μπουλάρι, Αρβανιτοζήσης Ι., Τριανταφύλλου, Σακελλαρίου Κ., Ρούμπας (73’ Νταφόπουλος), Τσιάμπας, Προσμίτης (67’ Μουτκανάς Θ.)., Αρβανιτοζήσης Δ., Τζερεμές (73’ Κούμπρια), Μπόγκας.

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Σδράλης, Αβραμούλης (44’ λ.τ. Πιστάλης), Ανδρεάκης Γ. (85’ Παπαϊωάννου), Τριανταφύλλου, Καζάνι Γ., Ευθυμιάδης, Κατσιούλης, Γκομοσίδης (85’ Νικολαϊδης), Καζάκι Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Γκαραβέλης, Μακρής.

Βάσω Γκατζούλη