Βαθμολογία

Ισοπαλία στην Μαρμαρίνη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Χείμαρρου Μαρμαρίνης με τους Λύκους για τον 1ο όμιλος της Β’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό. Στο 55’ ο Ζαϊμι με σου άνοιξε το σκορ. Στο 70’ ο Μπικάκης από πολύ κοντά έκανε το σουτ απέκρουσε με τα πόδια ο κίπερ.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 38’ ο Τασούλα δεν μπόρεσε να συνεχίσει και η Μαρμαρίνη δεν είχε να κάνει κάποια αλλαγή. Για τους Λύκους στο 50’ ο Αλεξανδρής έκανε την πάσα στον Μαυροδήμο και αυτός με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 70’ και 80’ ο Μαυροδήμος έχασε δύο καλές ευκαιρίες και στο 86’ ο Ποντίκας έσπασε ωραία στον Αλεξανδρή η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 75’ ο Γκαλμπογκίνης δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Μπρούσας, Μάρκου, Μιχαλόπουλος, Νταλίπι, Ζούλι, Μπάτσικας, Περδικούλης, Νάστος, Ζαϊμι, Τασούλας, Μπικάκης.

Λύκοι Λάρισας: Μπουτσάϊ, Τσιάρας (70’ Σκύφτας), Τζήμας, Ποντίκας, Νικάκης, Ντριβαλάς, Μαυροδήμος, Δάλας, Αλεξανδρής, Καγιαμπασλίδης (70’ Γκαλμπογκίνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Διαμάντης, Μίχος.

Βάσω Γκατζούλη