Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Μελιβοιακό

Ο Μελιβοιακός κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στο Αρμένιο για τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 80’.

Στο 20’ το Αρμένιο είχε την πρώτη ευκαιρία. Ο Παπαευαγγέλου έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ. Στο 25’ ο Βούρτουρας έκανε το σουτ η μπάλα σύριζα άουτ.

Στο 30’ σου του Μπασιάκα η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35’ το Αρμένιο ξανά είχε ένα καλό σουτ με τον Παπαευαγγέλου αλλά ξανά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν εκεί.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας ο Καλόγηρος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα απέκρουσε ο τελευταίος. Στο 70’ και 72’ ο Βούρτουρας έκανε δύο καλά σουτ όμως πέρασαν άουτ.

Για να φτάσουμε στο 80’ αφού μετά από πάσα του Μπάτσικα, ο Λαδάς με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τελευταία ευκαιρία για το Αρμένιο στο 80’, ο Χότζα το σουτ πέρασε όμως ξυστά άουτ και το δεύτερο απέκρουσε ο κίπερ. Το Αρμένιο είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

*Οι παίκτες του Μελιβοιακού αφιερώνουν τη νίκη στον προπονητή τους Σπύρο Ευαγγέλου για την ονομαστική του εορτή.

Μελιβοιακός (Σπύρος Ευαγγέλου): Μακρής, Μπάτσικας, Μπασιανάς, Μπλατσάς, Νούνε (38’ Καλόγηρος), Λαδάς, Λέτσιος Β. (60’ Βαλάρης), Βούρτουρας Σ., Παπαρίζος, Γραμμένος, Καμιλλάρης.

Δήμος Αρμενίου (Νίκος Καψούρης): Κουβελάς, Ψάρρας, Καραπουτάκης, Σπανός, Σεσκλιώτης, Παπαευαγγέλου (75’ Χιούσα), Χατζής, Καψούρης, Καμπανάς (46’ Ρενάτο), Χατζόπουλος (75’ Παπαδημητρίου), Χότζα.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Παραφέστας, Κοτρώτσος.

Βάσω Γκατζούλη