Βαθμολογία

Πήρε μπροστά ο Διογένης!

Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε το Σάββατο (12/12) ο Διογένης κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 2-0 την Δόξα Ομορφοχωρίου για την Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι έδειξαν περισσότερο πάθος, ήταν αποτελεσματικοί και στο φινάλε πήραν το τρίποντο που τόσο είχαν ανάγκη. Στο 35’ ο Βουλγαράκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Κύργια για να «κλειδώσει» τη νίκη στις καθυστερήσεις ο Μπουντραγκένιο (95’) για το τελικό 2-0.

Από την άλλη η Δόξα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Τζήμουλας έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά ως εκεί.

Διογένης Λάρισας (Γιώργος Κύργιας): Μητρόπουλος, Μιχαήλ, Αδάμου, Βολιωτόπουλος, Κύρκος, Κύργιας, Αγγελίκος (75’ λ.τ. Μπουντραγκένιο), Λαδέρης, Μπουζούκια, Μπαλοδήμος (47’ λ.τ. Καραγιάννης), Βουλγαράκης (80’ Αλεξίου).

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Δημόπουλος, Τζόγκας, Μωραϊτης, Γκαμπέτας, Ροδίτης, Κανάκης, Ιορδανίδης (20’ Μπαρμπής, 80’ Γεωργούλας), Τζαλαμπύρας, Πετρίκης, Ασίκογλου (55’ Χριστοδούλου Ρ.), Τζήμουλας.    

Διαιτητική τριπλέτα: Μπακαγιάννης, Αθανασούλας, Καραθάνος.