Βαθμολογία

«Πολυτέλεια το ΟΦΗ – Ιωνικός για τη Γ’ Εθνική»

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν την Κυριακή (13/12) ΟΦΗ και Ιωνικός στο «Θ. Βραδινογιάννης» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Μέσω ανακοίνωσή της η ομάδα της Νίκαιας εν όψει της σπουδαίας αυτής κόντρας τονίζει ότι αποτελεί πολυτέλεια αυτό το παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ εκφράσει την επιθυμία της την επόμενη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες να είναι για τη Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν μερικά χρόνια, τα παιχνίδια μεταξύ Ιωνικού και ΟΦΗ συγκαταλέγονταν ανάμεσα στα ντέρμπι της Α' Εθνικής κατηγορίας. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα, που το αποτέλεσμά τους έκρινε και την κατάταξη στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Από τους δύο συλλόγους πέρασαν παίκτες και προπονητές με εμβληματική φυσιογνωμία, που σημάδεψαν όχι μόνο την ιστορία των ομάδων τους, αλλά άφησαν και το στίγμα τους σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό στο Ηράκλειο σε ένα παιχνίδι που δυστυχώς δεν θα κρίνει την έξοδο κάποιας από τις ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι δύο σύλλογοι θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μιας κατηγορίας πολύ μικρής για να χωρέσει τόσο μεγάλες ομάδες. Είναι πολυτέλεια για την κατηγορία να φιλοξενεί ένα κλασικό ντέρμπι Α' Εθνικής και μια ευκαιρία για τους δύο συλλόγους να θυμηθούν το ένδοξο παρελθόν τους.

Ο Ιωνικός, ξεκινώντας πρώτος πριν 5 χρόνια την περιπέτεια των ερασιτεχνικών κατηγοριών, ξέρει και τις δυσκολίες. Τις μεγάλες ομάδες όμως δεν τις κάνουν οι κατηγορίες. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται ακόμη μεγαλύτερες όταν καταφέρνουν να αναγεννηθούν στηριζόμενες στις δυνάμεις τους και μόνο.

Είμαστε σίγουροι ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι αντάξιο της βαριάς φανέλας των δύο συλλόγων και ευχόμαστε την επόμενη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες, το παιχνίδι να είναι ξανά ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της Super League».