Βαθμολογία

Εθνικός: «Θέλουμε σπίτι για την ομάδα μας»

Στασιμότητα επικρατεί στο γηπεδικό θέμα του Εθνικού και την Παρασκευή (11/12) οι Πειραιώτες εξωτερίκευσαν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση που τηρεί η Περιφέρεια Πειραιά.

Από πλευράς «κυανόλευκων», λοιπόν, εκφράζονται παράπονα για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στο ζήτημα, ενώ τονίζουν ότι θέλουν μόνο την κατασκευή γηπέδου σε χώρο στο δάσος του ΣΕΦ και όχι εμπορικά κέντρα και καφετέριες.

Αναλυτικά: «Παρακολουθήσαμε ένα ακόμα επεισόδιο στο ατέλειωτο σήριαλ με μεγάλο πρωταγωνιστή την Περιφέρεια Πειραιά. Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του κυρίου Γαβρίλη, αναρωτιόμαστε.

Τώρα ανακαλύψαμε την δικαιολογία του Δασαρχείου στο γνωστό δάσος του ΣΕΦ και της Πολεοδομίας Πειραιά (στην οποία προΐσταται ο ίδιος ο Δήμος).

Αφού στην Περιφέρεια εργάζονται καθημερινά 15 μήνες για εμάς γιατί άραγε δεν καλούν επίσημα τον Εθνικό, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία επίσκεψη στο Δασάρχη Πειραιά και τον Υπεύθυνο Πολεοδομίας μαζί με τον Κύριο Μώραλη;

Γιατί γίνονται συναντήσεις ερήμην; Kαι γιατί ακυρώθηκε η συνάντηση που μία μέρα πριν ενημέρωνε τον κόσμο με επίσημο Δελτίο τύπου;

Επίσης, στο ΤΑΙΠΕΔ και τη χρηματοδότηση ποιος είχε βρει άραγε τη λύση;

Xρήματα που υπάρχουν στον προϋπολογισμό και λιμνάζουν EΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να πέσουν στην αγορά, να γίνουν κάποια έργα και να δουλέψει κόσμος και όχι να μείνουμε σε ευχολόγια ανάπτυξης που θα έρθει ως Μάννα εξ ουρανού.

Δεν μας τα λέτε καλά Κύριε Γαβρίλη. Εμείς θέλουμε σπίτι για την ομάδα μας και όχι εμπορικά κέντρα και καφετέριες. Θέλουμε αθλητικό πνεύμονα - εν κατακλείδι - για τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό σύλλογο του Πειραιά.

Αν εσείς, ή κάποιοι κύκλοι, θέλουν μία ψεύτικη κόντρα με τον Ολυμπιακό σε σχέση με αποφάσεις που πάρθηκαν πριν 15 χρόνια, σας απαντάμε ως διοίκηση ότι κάτι τέτοιο δεν μας ενδιαφέρει και κοιτάμε ΜΟΝΟ τα του οίκου μας».