Βαθμολογία

Έναν μήνα χωρίς γήπεδο ο πρόεδρος της Επισκοπής

Δεν θα έχει δικαίωμα να βρεθεί σε αγωνιστικό χώρο για τον επόμενο μήνα ο Μιχαήλ Νικολιδάκης. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε στον πρόεδρο της Επισκοπής την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 30 ημέρες, λόγω των όσων συνέβησαν στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών. Παράλληλα, το Ηράκλειο θα πληρώσει 2.250 για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1 Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Μιχαήλ Νικολιδάκη, Πρόεδρο του σωματείου Επισκοπή πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτόν ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Επισκοπή-Ερμής Ζωνανιών της 15/11/2015).

2 Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Ηράκλειο πειθαρχικά ελεγκτέο,. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Ηράκλειο-Φωστήρας Αθηνών της 22/11/2015).

3 Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΕΠΣ Γρεβενών πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτό τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΕΠΣ Άρτας και ΕΠΣ Γρεβενών, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 18/11/2015 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων β) χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων (300) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, δ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου».