Βαθμολογία

Κλοπ: «Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς…»

Το σημαντικό είναι ότι όλοι αποχώρησαν… σώοι και αβλαβείς! Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σιόν, που ευτυχώς για τη Λίβερπουλ δεν προκάλεσε τραυματισμούς παικτών!  

Ουδέν σχόλιο για το ισόπαλο 0-0 των «κόκκινων» από τον Γερμανό τεχνικό: «Δεν έχω να πω τίποτα για το ματς, διότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν τραγικός και δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και το καταφέραμε σε ολόκληρο το 90λεπτο. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθήσαμε, επομένως όλα καλά. Όταν βλέπεις τους Λαλάνα και Κουτίνιο να μην μπορούν να κοντρολάρουν την μπάλα, καταλαβαίνεις ότι κάτι συμβαίνει. Ευτυχώς, δεν είχαμε τραυματισμούς».

Η Λίβερπουλ, λοιπόν, έκανε το χρέος της και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους «32». Πως θα του φαινόταν εάν στο δρόμο του παρουσιαζόταν η πρώην ομάδα του, Ντόρτμουντ; «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Όταν ήρθα εδώ όλοι αντιμετώπιζαν το Γιουρόπα Λιγκ ως… κατώτερη διοργάνωση. Δείτε όμως ποιοι αγωνίζονται στον επόμενο γύρο. Ελπίζω τουλάχιστον στους αγώνες του Φεβρουαρίου να μη χρειαστεί να αγωνιστούμε ξανά σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους».