Βαθμολογία

Λ. Κούτσικος: Μετά το ταλέντο θα έρθει η καταξίωση

Ένας από τους ιδιαίτερα ταλαντούχους τερματοφύλακες που διαθέτει ο νομός της Λάρισας είναι ο Λεωνίδας Κούτσικος που φέτος ανήκει στην ομάδα του Τυρνάβου (Γ’ Εθνική).

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Λάρισας και μάλιστα πήρε το βάπτισμα του πυρός στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής σε ηλικία 14 ετών.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί με επιτυχία με την φανέλα της Μικτής Νέων και της Περιφερειακής ομάδας του νομού μας. Λόγω σπουδών αγωνίστηκε επίσης στη Νέων του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (9/12) στην Κοιλάδα όπου κράτησε το μηδέν

Ο Κούτσικος δεν άφησε ασυγκίνητους και τους ανθρώπους της ΑΕΛ όταν πριν από περίπου δύο χρόνια δοκιμάστηκε στην πρώτη ομάδα (επί ημερών Βοσνιάδη) αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον πήγε αρκετά πίσω και πέρυσι ανήκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης με στόχο να επανέλθει ομαλά.

Ο δρόμος για την καταξίωση είναι μακρύς και δύσκολος αλλά ο Λεωνίδας έχει κάθε λόγο να κάνει όνειρα γιατί είναι ένα παιδί σεμνό, δουλεύει σκληρά και δεν θα αργήσει η ώρα της δικαίωσης.

Με την φανέλα της ΑΕΛ πριν λίγα χρόνια...

Φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα στον Τύρναβο και στόχος του είναι να καθιερωθεί εκεί, αν και η…φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια του νομού μας, έτσι αρκετές ομάδες ορέγονται να τον έχουν στο ρόστερ τους.  Ο πανύψηλος κίπερ συνεχίζει την σκληρή δουλειά και θέλει να την αποδείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού έχει όλα τα εχέγγυα.