Βαθμολογία

Ένα ακόμη θαύμα θέλει ο Κολονέλο

Την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στη Ζάκυνθο πραγματοποίησε την Τετάρτη (9/12) ο Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο Ιταλός είχε μιλήσει με τους παίκτες του και την προηγούμενη μέρα.

Το αρνητικό ήταν ότι ο Παναγιώτης Ταυταρίδης χτύπησε στη μύτη σε μία σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο. Έτσι τίθεται αμφίβολος για το παιχνίδι με τον ΑΟΧ.

Από εκεί και πέρα, στα τοπικά ΜΜΕ μίλησε ο Κολονέλο, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως στόχος του είναι να κάνει ένα ακόμη θαύμα με τους Επτανήσιους, να κρατήσει δηλαδή την ομάδα στην κατηγορία. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τα Χανιά: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε όπως σήμερα και είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση θα αλλάξει».

Για την φιλοσοφία που περνάει στην ομάδα: «Αν ένας παίκτης δεν ξέρει τι να κάνει πρέπει να σταματήσω. Είναι πολύ σημαντικό σε έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό. Είμαστε σε μια θέση δύσκολη και πρέπει να δουλέψουμε και να προσέξουμε σε όλα. Μόνο να δουλέψουμε μαζί θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε καλά».

Για τη Ζάκυνθο και την ομάδα: «Η Ζάκυνθος είναι σαν το σπίτι μου. Ξέρω πολλούς ανθρώπους και αγαπώ πολύ αυτό το νησί. Επέστρεψα για αυτό. Ήμουνα πριν δυο χρόνια εδώ. Φανταστική χρονιά, ένα θαύμα. Θα προσπαθήσουμε τώρα να επαναλάβουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά είμαι σίγουρος με δουλειά όλοι οι άνθρωποι από αυτό το φανταστικό νησί η Ζάκυνθος πρέπει για πολλούς λόγους να μείνει στην κατηγορία».

Για τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Έχουμε εμπειρία, παίζουμε ποδόσφαιρο αλλά μένουμε στις τελευταίες θέσεις. Μια κατάσταση όχι καλή. Είπα στον Ζαϊρί και τον Νίκιτς να γίνουν πρότυπο για τα άλλα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι είναι ένα φανταστικό σύνολο. Μπορούμε να δουλέψουμε και μπορούμε να πετύχουμε ένα δεύτερο θαύμα».