Βαθμολογία

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, συνεχίζουμε με δουλειά»

Έπειτα από την αναμέτρηση με την Δόξα Βλαχογιαννίου ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Τάκης Παραφέστας δήλωσε τα εξής. «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για το καθαρό, δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι που έγινε.

Από εκεί και έπειτα αναφορικά με την δική μας ομάδα πιστεύω ότι τα παιδιά προσπάθησαν και όταν αγωνίζεσαι για 60' με παίκτη λιγότερο είναι σαφώς πιο δύσκολο να κάνεις τα πράγματα που θέλεις στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι παίκτες μας όμως προσπάθησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω και αυτό όταν αγωνίζεσαι με δέκα παίκτες μπορείς να το "πληρώσεις".

Θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι ώστε να μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο να βγάζουμε τα πράγματα που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Δεν πρέπει να υποτιμάμε και να θεωρούμε υποδεέστερο ποτέ και κανέναν αντίπαλο καθώς όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν και δεν θα μας χαριστούν. Όσο αναφορά την διαιτησία της αναμέτρησης εμείς δεν πρέπει να μπαίνουμε σε αυτό το "παιχνίδι" και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το δουλέψουμε και συμπεριλαμβάνεται στο ψυχολογικό κομμάτι.

Αναφορικά με τον διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης το μόνο που έχω να πω είναι πως έδωσε "ρεσιτάλ διαιτησίας" και έκανε χαρούμενους τους "φίλους" του. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και έχοντας τον υπέροχο κόσμο μας στο πλευρό μας θα προσπαθούμε παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιώνουμε τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Ο κόσμος μας δίνει απίστευτη ώθηση σε όλους τους τομείς και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας».