Βαθμολογία

Μανγκαλά: «Πρέπει να προχωρήσουμε περισσότερο…»

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και στην Μάντσεστερ Σίτι ήδη νιώθουν… πείνα! Ο Ελιακίμ Μανγκαλά αναφέρθηκε στο κατόρθωμα της ομάδας του, να τερματίσει για πρώτη φορά στην κορυφή του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνοντας το σύνθημα για ανάλογη δυναμική συνέχεια!  

«Τερματίσαμε στην κορυφή του ομίλου. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά την κλήρωση, όμως η αλήθεια είναι πως πρέπει να προοδεύσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Δουλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Εάν παίξουμε όπως στο χθεσινό, δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε πολλές ομάδες», ήταν το σχόλιο του υψηλόσωμου επιθετικού μετά την επική ανατροπή χθες ενάντια στην Γκλάνταμπχ (4-2) και συνέχισε αναφερόμενος στον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς, Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 80' και στο 81':

«Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Χθες είχε γενέθλια! Έβαλε δύο γκολ και συνολικά αγωνίστηκε πολύ καλά. Είναι νέος και χρειάζεται χρόνο, όμως ήδη έχει σημειώσει σημαντικά τέρματα για την ομάδα μας. Θέλει συνεχώς να μαθαίνει και να βελτιώνεται».