Βαθμολογία

Στα πέναλτι ο Φαλανιακός

Η Δόξα Αργυροπουλίου φιλοξένησε τον Φαλανιακό σε ένα παιχνίδι με μυρωδιά Αγγλίας αφού το σκορ της κανονικής περιόδου ήταν 3-3 και ο Φαλανιακός επικράτησε στα πέναλτι με 4-5.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και έχασαν ευκαιρίες με τους Τσούτσα Αλ., Πίγκα και Μπαχτσιβάνο Σ-Χ. Στο 19’ όμως τα κατάφεραν με τον Τσούτσα Αλ. να βρίσκει τον Ριζούλη και αυτός με πλασέ θα κάνει το 1-0.

Στο 36’ θα γίνει το 2-0 με τον Πίγκα να εκμεταλλεύεται το λάθος του Βουτσίακα και να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 44’ όμως η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι στην κεφαλιά του Πανταζή.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο. Δηλαδή με δόκαρι αυτή την φορά θα το πετύχει ο Λιλολάρι. Στο 75’ ο Ιγγλέζος θα πάρει τις κόντρες και θα μειώσει σε 2-1 για να έρθει στο 80’ ο Αλεξανδρής να κάνει το 2-2.

Όμως ο Τσούτσας Αλ. Σκόραρε μετά απο ένα λεπτό το 3-2.Το 3-3 θα γίνει στο 94’ με την κεφαλιά του Σουλιώτη. Στην παράταση τώρα σειρά των γηπεδούχων για δόκαρι σε δυνατό σουτ του Μπέλτσιου. Με το σκορ να μένει 3-3 οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι όπου μοιραίος ήταν ο Χαρισούλης που το πέναλτι του θα αποκρούσει ο Βουτσίκας. Έτσι ο Φαλανιακός προκρίθηκε με 4-5 στα πέναλτι.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Σ-Α., Πέρπερας, Καρράς, Δεμέστιχας, Τσούτσας Β., Μπαχτσιβάνος Σ-Χ., Χατζής, Πίγκας (65’ Γωγάκος), Ριζούλης (80’ Ντιντώκας), Χαρισούλης, Τσούτσας Αλ. (82’ Μπέλτσιος).

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Βουτσίκας, Φατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Κόκκινος(46’ Αλατάς), Λιλολάρι, Πανταζής (70’ Λυγούρας), Μπλέντι, Σαχίνι (58’ Καρυώτης), Αλεξανδρής, Ιγγλέζος.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος. Βοηθοί: Αναστασίου, Καραγιάννης.