Βαθμολογία

«Χρυσός» Κακαβίτσης

Ο Κίσσαβος Συκουρίου φιλοξένησε τον Σμόλικα Φαλάνης με το παιχνίδι να κρίνεται στην παράταση (1-2) αφού στο 90λεπτό ήταν 1-1. Πρωταγωνιστής η χρυσή αλλαγή του Νίκου Κακανούλια, Κακαβίτσης που σκόραρε και τα δύο γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες παρά μόνο μία για τον Σμόλικα με τον Τανάγια. Στο 5ο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Κάτσα. Στο 55’ ο Κόκρας θα κερδίσει πέναλτι για του φιλοξενούμενους που θα το αναλάβει

Ο Κολοβός Κ. και θα αστοχήσει. Όμως δέκα λεπτά μετά ο Κακαβίτσης θα στείλει το παιχνίδι στην παράταση με κεφαλιά μετά από το κόρνερ του Κολοβού Χ. εκεί όπου ο ίδιος θα κάνει το τελικό 1-2 στο 100’ με ατομική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 105’ με τον Πικούλη.

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Αγγέλης, Γουργιώτης, Αλμυρούλης, Κουκουτσέλος, Κυριάκος, Ανδρώνης, Τασιός (70’ Γκανάτσιος), Κάτσας, Δεληγιάννης (50’ Ζαϊρές), Βλαχογιάνος (65’ Πικούλης).

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Λιάνος, Κολοβός Κ., Μάρκου, Δολιάνης, Στυμονιάρης, Τανάγιας (46′ Κακαβίτσης), Κολοβός Χ., Τσούπρος (46′ Σκούπρας), Δάσσιος, Κόκρας.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης. Βοηθοί: Τζιμούτρος, Πατέτσιος.

Βασίλης Παπαχατζής