Βαθμολογία

Στην παράταση χαμογέλασαν οι Άγιοι Ανάργυροι

Ένα όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Βουναίνων με την τοπική ομάδα να αναμετριέται με τους Αγίους Αναργύρους για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδης κατάφερε να προκριθεί στην παράταση με σκορ 1-2 και να προχωρήσει στον θεσμό. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, πάθος και δύναμη, φάσεις και τρία γκολ. Στο 10’ βρέθηκε μόνος του ο Τσανάς για τα Βούναινα απέναντι από τον Παυλόπουλο, δεν κατάφερε όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 25’ συνδυάστηκαν όμορφα ο Αντωνόπουλος με τον Βράκα, ο τελευταίος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Στο 26’ σουτ καλό του Τσιφλίζογλου έξω από την περιοχή η μπάλα έγλυψε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 37’ ύστερα από φάουλ του Βράκα ο Κουσιάς πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 42’ σουτ καλό του Χριστοδούλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 49’ πολύ καλό φάουλ του Βράκα απέκρουσε ο Καραποστόλης σε κόρνερ.

Στο 71’ ο Τσιφλίζογλου έκανε το δυνατό σουτ αλλά απέκρουσε ο Καραποστόλης. Και στο 78’ άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι όταν συνδυάστηκαν Σαλγκάμης – Γαδιτσάκης και στη συνέχεια ο Αντωνόπουλος γύρισε στον Ευαγγέλου και αυτός έκανε το 0-1.

Τα Βούναινα αντέδρασαν δύο λεπτά μετά και με το πολύ καλό σουτ του Τσαπράζη Σ. από το κέντρο που ψυλοκρέμασε τον Παυλόπουλο και έκανε το 1-1. Στο 111’ όπου και η φάση αυτή έκρινε το ματς, Σαλγκάμης και Αντωνόπουλος έκαναν το ένα – δύο και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-2.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Μουτσάνας (86’ Χατζηλιάδης Σ.), Ακρίβος, Χατζηλιάδης Γ., Φαρμάκας (91’ Αγγλόπουλος Λ.), Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Μαρβατάϊ, Τσαπράζης Σ., Χατζηλιάδης Κ. (82’ Τικταπανίδης).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βίλλης (70’ Σαλγκάμης), Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Βιλανάκης Γ., Μούμος, Γαδιτσάκης (104’ Παπακώστας), Ευαγγέλου (84’ Τζεμολάρι), Αντωνόπουλος, Βράκας, Κουσιάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Ντελέζος Θ., Παραφέστας.