Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Προοδεύουμε σαν ομάδα»

Παρά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λουίς Φαν Χάαλ εκτιμά πως υπό την ηγεσία του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει βήματα προόδου!

Απορία προκαλούν στην πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου οι δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Λουίς Φαν Χάαλ μετά την ήττα με 3-2 από τη Βόλφσμπουργκ και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε απογοητευμένος για την εξέλιξη των πραγμάτων, ωστόσο επεσήμανε πως η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου με εκείνον στον πάγκο της.

«Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αιτιολογηθώ επειδή είμαστε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε λέξη που λέω είναι η λάθος λέξη. Όταν όμως βλέπεις τα γεγονότα, όπως ότι πήγαμε μακρύτερα στο Λιγκ Καπ, προκριθήκαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε παίξει όλα αυτά τα παιχνίδια και ακόμα βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημτα», σημείωσε σε πρώτο βαθμό.

«Όλα αυτά είναι καλύτερο από την περυσινή χρονιά. Αυτή είναι η απάντησή μου επειδή μπορώ να δώσω μόνο γεγονότα ως παράδειγμα. Είμαι απογοητευμένος βέβαια που είμαστε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ», υπογράμμισε στη συνέχεια.