Βαθμολογία

Κρατάει το δεύτερο ημίχρονο ο Πελεγκρίνι

Οποιαδήποτε ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να κοντράρει η Μάντσεστερ Σίτι, αν επαναλάβει την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στη Γκλάντμπαχ, σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

«Τρελαμένος» με την εμφάνιση που πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στη Γκλάντμπαχ, παρουσιάστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο τεχνικός των «πολιτών» χαρακτήρισε τη νίκη της Τρίτης μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες στην ιστορία του συλλόγου, ενώ επεσήμανε πως με ανάλογες επιδόσεις σαν αυτές του δευτέρου ημιχρόνου, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

«Είναι μία από τις καλύτερες. Εάν παίξουμε με τον τρόπο που το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα», δήλωσε αρχικά.

«Μπορείς να κερδίσεις, μπορείς να χάσεις, αλλά νομίζω πως είναι ο τρόπος που δουλεύουμε, είναι ο τρόπος που μου αρέσει να παίζουμε. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που περάσαμε τον όμιλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε για να γίνουμε η ομάδα που θέλω να βλέπω να παίζει έτσι», προσέθεσε μεταξύ άλλων.