Βαθμολογία

Μια όμορφη βραδιά για τον Αμπελωνιακό

Την Τρίτη (8/12) η ποδοσφαιρική ομάδα του Αμπελωνιακού διοργάνωσε φιλική βραδιά στην ταβέρνα «το μεράκι» στην πλατεία του Αμπελώνα όπου η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, τους χορηγούς που στηρίζουν την φετινή προσπάθεια, καθώς και φίλους της ομάδας. Επίσης στην όμορφη βραδιά βρέθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς και οι προπονητές.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Αμπελωνιακού φέτος ξεκίνησε πολύ διαφορετικά στην Α’ ΕΠΣΛ, η φιλοσοφία της διοίκησης και του προέδρου κ. Θάνου Κουτσούκη είναι κατά πρώτον να μπορέσει η ομάδα να κρατηθεί στην κατηγορία και κατά δεύτερον να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες σε ότι αφορά την δουλειά των ποδοσφαιριστών έτσι ώστε ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής να είναι καλυμμένος σε όλα. Να του παρέχονται οι προπονήσεις, το γυμναστήριο, ο χώρος περιβάλλοντος και το καλό κλίμα.

Στον πάγκο της ομάδας κάθεται ο κ. Χρήστος Πετρίκης έχοντας συνεργάτη του τον Κώστα Γρηγορίου που είναι και παίκτης, υπεύθυνος των ακαδημιών και γυμναστής στην πρώτη ομάδα είναι ο έμπειρος κ. Νίκος Χατζηγιάννης. Οι προπονήσεις στην ακαδημία της ομάδας γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα (3 μ.μ.), λειτουργεί καθημερινά η γραμματεία στο γήπεδο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698.006.1464 (υπεύθυνη κ. Χριστίνα Κουτιού).

Προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο κ. Γιώργος Δημάκος. Έτσι λοιπόν λειτουργούν οι ακαδημίες σωστά, μέχρι στιγμής υπάρχουν 70 παιδιά και θέλουν στο μέλλον μέσα από αυτές να βγαίνουν ταλέντα μέσα από την ομάδα.

Η ομάδα του Αμπελωνιακού είναι μια νεανική ομάδα με παίκτες που είναι γεννημένοι το 1999-2000, εκτός των έμπειρων: Τζιαρτζιάνη, Κωτούλα, Γρηγορίου, Γκόλτσιο.

Η βραδιά ήταν πολύ όμορφη, είχε πλούσιο φαγητό με ωραία κρέατα και κρασί, συνοδεία της ορχήστρας του Αμπελώνα όπου στο τραγούδι ήταν ο κ. Κώστας Τσιόλας, όπου είναι και στο χορευτικό του δήμου Αμπελώνα, ο κ. Γιάννης Τσούγκος στην κιθάρα και ο κ. Κώστας Κωσταβέλης στο μπουζούκι.

Τίμησαν με την παρουσία τους οι: Βάσω Γκατζούλη (athleticlarissa), Σωτήρης Κέλλας – Άρης Γκουντρουμάνης (Εφημερίδα Ελευθερία), Σάκης Γκουρνέλης (larisagoal).

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» εκ μέρους της διοίκησης για τους μεγάλους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα και είναι οι: Μαυρίδης Τάσος (Κατασκευές), Μπακόπουλος Νίκος (Σχολή οδηγών), Κάγιας Δημήτρης (Πλακάκια είδη υγιεινής και φωτισμός led), Αγριόδημος Νίκος (Κέντρο δεξιώσεων Ακρόπολις και σε λίγο κοντά σας το κτήμα Έλενα), Ψύρρας Σπύρος (Eurosal).