Βαθμολογία

Γκουλής: «Δεν βγάζετε πάθος και ψυχή στο γήπεδο...»

Ο ΟΦΗ απογοητεύει με την παρουσία του στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ο στόχος της ανόδου στη Β' Εθνική έχει απομακρυνθεί για τα καλά και ο Νίκος Γκουλής προσπάθησε να αφυπνίσει τους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης (8/12).

Ο τεχνικός των Ηρακλειωτών, λοιπόν, τόνισε ότι είναι όλοι συνυπεύθυνοι για το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει ο ΟΦΗ στους αγώνες του, ενώ κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν πάθος και ψυχή.

«Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την εικόνα της ομάδας. Υπηρετούμε ένα τεράστιο σύλλογο και δεν μπορούμε να έχουμε αυτήν την εικόνα. Δεν βγάζουμε πάθος και ψυχή στο γήπεδο. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν θα το απολαύσουμε ποτέ αυτό που κάνουμε και δεν θα έρθουν και τα αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων ο Γκουλής.

Στο μεταξύ, οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν στις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης (9/12) τον ΠΑΟ Κρουσώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τον έμπειρο προπονητή να μην υπολογίζει στους τραυματίες Φαμπίνιο, Δαμιανάκη, Κώτσιο, Νικολόπουλο και στον Δασκαλάκη. Από εκεί και πέρα, διαθέσιμοι είναι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, ενώ η 18άδα θα ανακοινωθεί δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς.