Βαθμολογία

Δεν αποχωρεί και επιμένει η ΑΣΑ

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τις φετινές διαιτησίες, αλλά και τη γενικότερη αντιμετώπιση που έχει είναι η ΑΣΑ. Η ομάδα της Καρδίτσας «ξέσπασε», ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς με τη Λαμία, έχοντας αργότερα δημοσιοποιήσει και τις σκέψεις της για αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Παρ’ όλα αυτά, σε κοινή συνεδρίαση που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (7/12), αποφασίστηκε από τη διοίκηση η ομάδα να παραμείνει στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει να παλεύει.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «δεν θα λυγίσουμε, ο αγώνας συνεχίζεται», τονίζοντας ότι με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και συστράτευση, ο σύλλογος θα παλέψει για το καλύτερο, έχοντας στο πλευρό της και τον κόσμο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δεν θα λυγίσουμε, ο αγώνας συνεχίζεται…

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση μετά απο κοινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία της ομάδας με τη διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας και γενικότερα την κοινή γνώμη τα εξής:

Συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα εις βάρος της ομάδας μας με ακατανόητες και πέρα για πέρα άδικες τιμωρίες και αποκορύφωμα την διαιτησία του κ. Γιαννουλάκη στον πρόσφατο αγώνα με τη Λαμία.

Αναλύθηκε διεξοδικως το οικονομικό τεράστιο πλήγμα που υπέστη η ΠΑΕ με τα τελευταία πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε μια ούτως η άλλως απίστευτα δύσκολη συγκυρία.

Γνωστοποιήθηκαν ακόμη στοιχειοθετημένες καταγγελίες μελών του συλλόγου που δέχθηκαν μέχρι και αχαρακτήριστες απειλές από θεσμικό πρόσωπο της πόλης.

Σύμφωνα με δική τους επιθυμία και προς χάρη της αυτοσυγκέντρωσης και της ηρεμίας της ομάδας δεν θα αναφέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες περι αυτού, αλλά επιφυλασσόμαστε για το άμεσο μέλλον.

Κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν και απόψεις μελών να παραδοθούν οι σφραγίδες της ΠΑΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν εις βάρος της αλλά επίσης και απόψεις να συνεχιστεί η προσπάθεια.

Αποφασίστηκε ομόφωνα τελικά, η προσπάθεια της Αναγέννησης για σταθεροποίηση στη football league για την ώρα να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, πάθος και με συστράτευση στο πλευρό της ομάδας και του προέδρου της Βασίλη Μπούρμπου!

Δεν πρόκειται να λυγίσουμε απ' αυτά που συμβαίνουν και δεν πρόκειται να χαρίσουμε σε κανέναν την ικανοποίηση ότι θα τα παρατήσουμε.

Καλούμε όλο τον κόσμο της Αναγέννησης (συνδέσμους και απλούς φιλάθλους) να συστρατευτεί, να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα και να τη στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις στην συνέχεια της δύσκολης προσπάθειάς της... Αν σταθεί ο ατέλειωτος κόσμος της Αναγέννησης με τη γνωστή δυναμική του δίπλα της, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με σημαίες την ΗΘΙΚΗ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ στοιχεία που είναι ποτισμένα στο DNA του συλλόγου μας, που γιόρτασε φέτος ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ αδιάκοπης, καθαρής και ανόθευτης πορείας...».