Βαθμολογία

«Ανοιχτός» για Γιουνάιτεντ ο Αντσελότι!

Την ώρα που ο Λουίς Φαν Χάαλ δύσκολα θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του το 2017, ο Κάρλο Αντσελότι, δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων»!

Μόνο απίθανη δεν θα πρέπει να θεωρείται στο μέλλον η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Κάρλο Αντσελότι. Η συνεργασία του Λουίς Φαν Χάαλ με τους «κόκκινους διαβόλους» λήγει το 2017 και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν αναμένεται να επεκταθεί.

Μιλώντας λοιπόν στην «Independent», ο Ιταλός κόουτς εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην ενεργό δράση, με την Πρέμιερ Λιγκ να είναι ένα από τα πρωταθλήματα που τον ελκύουν.

«Φυσικά, για κάθε προπονητή, όλοι θα σκέφτονταν να προπονήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα συνεχίσω να περιμένω. Εάν δεν βρω έναν σύλλογο με ένα καλό πρότζεκτ, μπορώ να περιμένω. Τι θα κάνω; Θα βλέπω παιχνίδια, θα ψαρεύω, όλα αυτά τα πράγματα..», δήλωσε πρωτίστως.

«Ας δούμε όμως το καλοκαίρι. Δεν θα πάρω μία δουλειά στα μέσα της σεζόν, αλλά θα ήθελα να δουλέψω ξανά το επόμενο καλοκαίρι. Θα ήθελα να επιστρέψω σε έναν σύλλογο με καλό πρότζεκτ, αλλά φυσικά να είναι ανταγωνιστικός. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι η καλύτερη από άποψη ατμόσφαιρας. Είναι ανταγωνιστική, επομένως θα ήθελα να επιστρέψω, ειδικά για την ατμόσφαιρα», υπογράμμισε.