Βαθμολογία

Κάμπελ: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν»

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της Άρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Τζόελ Κάμπελ που χαρακτήρισε το ματς της Τετάρτης, ως το πιο σημαντικό της σεζόν.  

Ο εξτρέμ των «κανονιέρηδων», ο οποίος τη σεζόν 2013/24 αγωνίστηκε δανεικός στους πρωταθλητές Ελλάδας, μίλησε στην επίσημη σελίδα της αγγλικής ομάδας και αναφέρθηκε στη δύσκολη έδρα των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας πάντως πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάμπελ: «Η νίκη επί της Σάντλερλαντ ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Θέλαμε το ματς και το πήραμε. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι της Τετάρτης, διότι είναι πολύ δύσκολο.

Ήδη έχουμε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Έμιρεϊτς». Είναι μια εξαιρετική ομάδα, σπουδαίος αντίπαλος και ειδικά όπως τώρα που θα παίξει εντός έδρας.

Στον Πειραιά είναι πολύ δύσκολο να πάρεις βαθμούς, αλλά είναι το τελευταία ματς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής. Θα είναι σαν τελικός Κυπέλλου και θα πρέπει να νικήσουμε για να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».