Βαθμολογία

Σπανός: «Περιμέναμε να έρθει μόνη της η νίκη»

Έντονα προβληματισμένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο και την ήττα που γνώρισε η Παναχαϊκή ο Δημήτρης Σπανός.

Ο τεχνικός των Πατρινών δεν έψαξε για δικαιολογίες και στάθηκε στη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του τονίζοντας ότι χάθηκαν πολλά σε αυτό το ματς και ότι θα αλλάξουν οι στόχοι της ομάδας αν δεν ξυπνήσουν άπαντες αμέσως.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ένα τέτοιο ντέρμπι έχει ένταση, πάθος, διάθεση και όρεξη για διάκριση. Εμείς αυτά τα στοιχεία δεν τα είχαμε. Νομίζαμε ότι θα φτάναμε σε μία εύκολη νίκη. Παρότι η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, κάποιοι ίσως δεν ξέρουν - και ίσως φταίω κι εγώ - τι σημαίνει ένα ματς με τον Παναιγιάλειο. Είχαμε τέσσερις μέρες να προετοιμαστούμε. Δεν είχαμε το βασικό μας γνώρισμα, τη δύναμη. Δεν δώσαμε τα πάντα για τη νίκη. Περιμέναμε αυτή να έρθει μόνη της και δεν ήρθε ποτέ

Είχαμε πάλι την κατοχή, τον έλεγχο, δημιουργήσαμε, όμως όπως όχι στα άλλα ματς. Η υπεροχή μας ήταν φλύαρη. Κάναμε δύο ατομικά λάθη και το ένα μας στοίχισε. Μέχρι τώρα δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Στατιστικά φαίνεται ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Οι ομάδες φαίνονται στις δύσκολες καταστάσεις. Αν θεωρούμε ότι χάσαμε κάτι, χάσαμε πολλά. Χάσαμε την επαφή με την κορυφή και ίσως να δούμε κάτι άλλο. Αν δεν αλλάξουμε γρήγορα νοοτροπία και να ξεχάσουμε το ματς αυτό, τότε δεν θα κερδίσουμε τίποτα».