Βαθμολογία

Ζιάκας: «Ήμασταν αποφασισμένοι»

Ο τεχνικός του Τυρνάβου κ. Μίλτος Ζιάκας μετά το τέλος του αγώνα με την Πύδνα Κίτρους (1-0) τόνισε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη που πήραμε, γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας ήταν πολύ καλός, όμως αυτό δεν μας εμπόδισε να τον κοιτάξουμε στα μάτια. Η πορεία μας δεν είναι καλή βαθμολογικά όμως εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Τη νίκη της ομάδας την αφιερώνω στους παίκτες μου αλλά και στους φιλάθλους μας που σήμερα τους δώσαμε χαρά.

Δεν πιστέψαμε παρά τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε ότι δεν μπορούμε να φέρουμε νίκες. Όμως θέλουμε απόλυτη ηρεμία στην ομάδα και στα δύσκολα και δεν θέλουμε πανικό. Σήμερα ήμασταν συγκροτημένοι και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Για το πόσο θα μας βοηθήσει η ψυχολογία που πήραμε σήμερα θα το δούμε στα επόμενα παιχνίδια. Επίσης θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Πύδνα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια».

Στύλος: «Συγχαρητήρια στον Τύρναβο

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Πύδνας Κίτρους κ. Απόστολος Στύλος παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Τυρνάβου και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη του Τυρνάβου, η εμφάνιση της ομάδας μας σήμερα ήταν η χειρότερη απ’ όλα τα παιχνίδια. Ήμασταν 25 λεπτά καλοί στο πρώτο ημίχρονο και 5 λεπτά στην επανάληψη. Πιστεύω πως δεν έπρεπε να κερδίσουμε. Μπορεί να δικαιούμασταν την ισοπαλία. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρούμε το καλό μας πρόσωπο για να κάνουμε άμεση ανασύνταξη γιατί εμείς δεν θέλουμε να είμαστε ρυθμιστές του πρωταθλήματος αλλά στην κορυφή».

Βάσω Γκατζούλη