Βαθμολογία

Έσπασε το ρόδι ο Τύρναβος!

Ο Τύρναβος κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που πέτυχε στο 60’ με τον Τασιούλη απέναντι στην Πύδνα Κίτρους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Τυρνάβου φάνηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό για το πόσο αποφασισμένη μπήκε στο παιχνίδι για να πάρει τη νίκη. Οι παίκτες του Μίλτου Ζιάκα έπαιξαν με μεγάλο πάθος, δύανμη και κοίταξαν στα ίσα το Κίτρος.

Το παιχνίδι είχε λιγοστές φάσεις αφού ήταν ματς κέντρου με πολύ δύναμη και από τις δύο ομάδες. Στο 15’ πρώτη καλή στιγμή για το Κίτρος όταν ωραία έβγαλε ο Σεχολάρι σε πλεονεκτική θέση τον Τσιούνη αυτός έκανε το σουτ και ο Παπαγιάννης έβγαλε σε κόρνερ. Στο 32’ η ομάδα του Τυρνάβου αδικήθηκε όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι σε χέρι του Καραγκούνη.

Στην επανάληψη το Κίτρος δεν μπήκε καλά, όμως η ομάδα του Τυρνάβου ανέβασε στροφές, πίεσε ασφυκτικά και έτσι στο 60’ έφτασε η πολυπόθητη στιγμή όταν ο Σβερκούλης έβγαλε ωραία πάσα στον Τασιούλη, αυτός με την μία έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ταταρίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Ύστερα απ’ αυτό οι παίκτες του Τυρνάβου έβγαλαν φτερά στα πόδια τους και προσπάθησαν πάρα πολύ και για ένα δεύτερο γκολ. Μια πολύ καλή στιγμή στο 87’ όταν εκτέλεσε το ελεύθερο ο Μπαρούτας το σουτ έκανε ο Λούγκος αν και βγήκε ο Ταταρίδης η μπάλα βγήκε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η νίκη του Τυρνάβου σίγουρα θα δώσει μεγάλη ψυχολογία στους παίκτες για τη συνέχεια και στο Κυριακάτικο ματς έδειξαν πως αν είναι συγκροτημένοι και δεν έχουν άγχος μπορούν να παίρνουν θετικά αποτελέσματα. Κρατήθηκαν έξι λεπτά καθυστερήσεις και στο 93’ δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση ο Μπαξεβάνος.

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Κρίτσας (87’ λ.τ. Αϊβάζης), Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούλης (74’ Κόκορας), Λούγκος, Τσιρλίδης, Λίταινας, Παπαχρήστος (58’ Σβερκούλης).

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης (69’ Όττα), Κόλα, Δημητρίου, Στούμπος, Πετρουζέλης, Καραγκούνης (53’ Ραπτόπουλος), Δήμας, Τσιούνης, Κυπαρίσσης, Σεχολάρι (80’ Τρικαλόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μολιχιτούδης, Τσιότσιος - Νταβέλας (Μακεδονίας).