Βαθμολογία

Ήταν πραγματικός «Μαχητής»

Ο Μαχητής Τερψιθέας επικράτησε με σκορ 3-2 του Άρη Κουλουρίου. Αν και προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Συρούκη που βρέθηκε τετ α τετ μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1, η ομάδα της Τερψιθέας ήταν αυτή που στο 15’ με σουτ του Σεϊζη έκανε το 1-1.

Στο 30’ το Κουλούρι ξανά πήρε «κεφάλι» όταν ο Τσακάρας έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Λευτέρης το σουτ και το 1-2. Η Τερψιθέα συνέχιζε να πιέζει και στο 36’ ο Ηλιόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Πατσούρας Δ. το 2-2.

Στο 49’ ο Πρισακάρου είχε οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά και στην επιστροφή η μπάλα γύρισε στον Ηλιόπουλο και έγινε το τελικό 3-2. Για την Τερψιθέα έχασαν ευκαιρίες οι Ηλιόπουλος, Πατσούρας Δ. και Σεϊζης. Για το Κουλούρι οι Συρούλης, Καρλιγκιώτης Α. και Κολομητρούσης.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Δημεράς, Κουτσογιαννούλης, Κολοκυθόπουλος, Δολμές, Αργυρούλης, Σιδέρης (66’ Καμπουρογιάννης), Πατσιούρας Δ. (80’ Καρκατζιάς), Σεϊζης, Κατσής (80’ Χατζηκαμαγιάννης), Πρισακάρου, Ηλιόπουλος.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Δημητρίου, Φασούλας, Καρλιγκιώτης Μ. (80’ Κολομητρούσης), Χάμος, Κατσάπας, Σιδηρόπουλος, Τσακάρας, Νεράντζης Γ., Λευτέρης (75’ Παπαγεωργίου), Συρούκης, Γαρυφαλλόπουλος (65’ Καρλιγκιώτης Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Τανάς, Μπάρκας.

Βάσω Γκατζούλη