Βαθμολογία

Τεσσάρα η Αμπελιά

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κέρδισε με το ευρύ σκορ 4-1 την Δόξα Υπέρειας. Οι φιλοξενούμενοι έμεινε πίσω λόγω του τραυματισμού του Τσανάκα Β. από νωρίς και όλοι στην ομάδα εύχονται περαστικά στον παίκτη.

Στο 10’ ο Σιδηρόπουλος έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 20’ εκτέλεσε κόρνερ ο Σιδηρόπουλος την κεφαλιά ο Δενελάβας και το 2-0.

Στο 35’ ο Τολιόπουλος πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 3-0. Στο 60’ μείωσε η Υπέρεια σε 3-1 όταν εκτέλεσε ο Κερμελίδης το κόρνερ και ο Τσούρης Γ. με κεφαλιά πέτυχε το γκολ.

Στο 70’ ο Αλεξούλης με σουτ από αριστερά έκανε το τελικό 4-1. Για την ομάδα της Αμπελιάς έχασαν φάσεις οι Σκλαπάνης και Σιδηρόπουλος και για την Υπέρεια οι Παλιούρας, Γκατζόγιας και Τασιόπουλος.

*Το Δ.Σ. της Υπέρειας συγχαίρει την διαιτησία του κ. Τσακνάκη.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Πατρίκιος, Τζήμας, Τολιόπουλος, Καραγκέλης, Δελελάβας Ν., Παναγιωτόπουλος (70’ Αλεξούλης), Σιδηρόπουλος (85’ Σπαθαριώτης), Σκλαπάνης, Δελελάβας Λ., Πουλάκογλου, Καμπέρης (80’ Τζιώλας).

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Σκατζούρης, Τσανάκας Β. (15’ λ.τ. Παλιούρας), Παπαδόπουλος Α., Βαϊτσης (65’ Τσιούρης Κ.), Τασιόπουλος, Γούναρης, Ζαχόπουλος, Τσιούρης Γ., Γκατζόγιας (85’ Τσούνι), Μαργαριτόπουλος, Κερμελίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσακνάκης, Τσιτρούλης, Ντίνου.

Βάσω Γκατζούλη