Βαθμολογία

«Χρυσός» βαθμός για τον Οικονόμο!

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό πήρε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στο Μαρτίνο κόντρα στον τοπικό Οπούντιο (0-0). Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 12’ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Νούσια. Αρχικά ο Καντού από αριστερά συνεργάστηκε με Κωτσαλά Ν. και Θαναηλάκη με τους αμυντικούς να προλαβαίνουν να διώχνουν σε πλάγιο άουτ. Εκτελέστηκε γρήγορα και ο Γ. Κωτσαλάς θα βρει τον Καντού το σουτ του οποίου θα αποκρουστεί από τα σώματα.

Στο 20’ καλή προσπάθεια του Τσέλλου από την άμυνα έφτασε έξω αριστερά από όπου με σέντρα βρήκε τον Καντού που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Τρία λεπτά αργότερα σουτ του Ν. Κωτσαλά θα φύγει άουτ, ενώ στο 30’ και το 40’ είχαμε δύο παρόμοιες φάσεις με τους παίκτες του Μαρτίνου να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην πρώτη φάση ο Κωτσαλάς έβγαλε τη σέντρα που πέρασε από όλους και ο Καντού ήταν εκείνος που δεν πρόλαβε να την στείλει στα δίχτυα, ενώ στο 40’ οι πρωταγωνιστές ήταν αντίστοιχα οι Καντού και Κακκάβας.

Ο Νούσιας αποδείχτηκε ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής του ματς, καθώς έπιασε τα πάντα με πιο χαρακτηριστικές τις προσπάθειες των Θαναηλάκη (81’, 91’, 93’), Δέδε (82’), Κωτσαλά Ν. (83’).

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Καταραχιάς, Κωτσαλάς Γ., Σπυριδάκης, Τσέλλος (70’ λ.τρ. Ζαχαρόπουλος) , Δέδες (91’ Δημητρέλλης) , Καντού, Πέππας, Θαναηλάκης, Κωτσαλάς Ν., Κακκάβας (56’ Κόκα).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Νούσιας, Καραγιάννης, Μανίκος, Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Παπαγεωργίου, Αγροδήμος, Κωστόπουλος (55΄ Βούζας), Καμπέρης, Καραγκούνης (66’ Νάνος).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντιπαριώτης, Γουργιώτης-Γκόντα (Ανατολικής Αττικής).