Βαθμολογία

Άνετη νίκη και παραμένει στην κορυφή η Νεάπολη

Νίκη για τη Νεάπολη κόντρα στον Ροδιακό με σκορ 3-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, όμως η επανάληψη έδειξε το νικητή που ήταν η Νεάπολη και μάλιστα με τρία γκολ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 6’ ένα καλό σουτ με τον Τόρη η μπάλα άουτ, στο 14’ εκτέλεσε το φάουλ ο Κοσμάς για τη Νεάπολη, πήρε την κεφαλιά ο Ζαφειράκης η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 43’ έκανε το σουτ ο Γκρέτσης, η μπάλα κόντρα σε αμυντικό και βγήκε άουτ. Στο 48’ ο Γκρέτσης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 52’ ο Καλόγηρος με σέντρα – σουτ έκανε το 2-0. Στο 62’ ο Γκρέτσης βρέθηκε τετ α τετ το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Μπουλαμάτσης.

Στο 77’ ο Ροδιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Γκαμπέτας είδε την δεύτερη κίτρινη. Στο 81’ ο Γκρέτσης έκανε ένα καλό σουτ από πλάγια δεξιά η μπάλα σύριζα άουτ και στο 84’ ωραία κάθετη μπαλιά από τον Ζαφειράκη που έβγαλε τετ α τετ τον Μόρφο και έκανε το τελικό 3-0.  

Νεάπολη Λάρισας: Μόσιαλος, Κοτσίρας (80’ Μόρφος), Καρανικολός, Ζάρρας, Κοσμάς, Μπουχλαριώτης, Μπόλος (70’ Ευαγγέλου), Γκρέτσης, Καλόγηρος (85’ Μαρκολέφας), Ζαφειράκης, Σπανός.

Ροδιακός (Μιχάλης Μαλαμάς): Μπουλαμάτσης, Πουρουτίδης, Γκαμπέτας, Μπαλκουράς, Γεροστέργιος, Καϊο, Τόρης, Τανάγιας (81’ Πατρίκου), Τζόγκας (78’ Γκατζούλης), Ρόκκα, Γάλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Στεργίου, Κυρίτσης, Βασιλός.