Βαθμολογία

Συνεχίζει αήττητο το Μεσοχώρι!

Η Ελπίς Μεσοχωρίου πέρασε και από το Κουλούρι κερδίζοντας του Καλαρρύτες με σκορ 0-4 και έτσι μεγάλωσε το αήττητο σερί του.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η νίκη του Μεσοχωρίου είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι αφιερωμένη στον διοικητικό Πατσιτό Αθανάσιο που έφυγε από την ζωή σε μικρή ηλικία. Το Μεσοχώρι από την αρχή φαινόταν πως είχε το πάνω χέρι, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και τέσσερα γκολ.

Στο 25’ έκανε το σουτ ο Χαράλαμπος, πήρε την κεφαλιά ο Φράντζας έσωσαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Στο 36’ ο Φακίτσας κάνει το 0-1 ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 41’ ο Νεράντζης πήρε την κεφαλιά απέκρουσε ασταθώς ο Ράγιας, πήρε το ριμπάουντ ο Ακριβόπουλος έκανε δυνατό σουτ απέκρουσε δύσκολα ο Ράγιας σε κόρνερ.

Στο 42’ ο Φακίτσας έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ. Στο 44’ και στο 50’ την ίδια τύχη είχαν τα σουτ του Σιαμαντούρα και Βιλανάκη αντίστοιχα. Στο 57’ ο Ακριβόπουλος ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο γάμα και το 0-2.

Στο 61’ το σουτ του Σακογιάννη στο γάμα έβγαλε εντυπωσιακά ο Πατσιτός Δ. Στο 65’ Νεράντζης – Φακίτσας και Ακριβόπουλος συνδιάστηκαν, τελευταίος αποδέκτης ο Κουγιαντάς έκανε το σουτ απέκρουσε ασταθώς ο Ράγιας, το ριμπάουντ πήρε ο Νεράντζης και με πλασέ έκανε το 0-3.

Στο 84’ ο Κουζιώνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή που ήταν ψηλοκρεμαστό και το τελικό 0-4. Στο 87’ ο Κουζιώνης έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε ελάχιστα άουτ.  

Καλαρρύτες (Κώστας Ρεντούμης): Ράγιας, Φασούλας, Μενάγιας, Μουστάκας, Ρούμπος, Κίτσιος, Κοταρέλας (60’ Σουπεκιώτης), Δασκαλόπουλος (46’ Σακογιάννης), Στρατής (62’ Πιστάλης), Βιλανάκης, Μικερτζής.

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος (85’ Μακρής), Πατσιτός Θ., Φράντζας Ρ., Μαρκούγιας, Νεράντζης Κ., Ακριβόπουλος, Κουζιώνης, Καλογιάννης (74’ Κουγιαντάς Ζ.), Φακίτσας, Σιαμαντούρας (60’ Κουγιαντάς Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπακαγιάννης, Γκαραβέλης, Αθανασούλας.