Βαθμολογία

Μένει στην κορυφή στο...95’

Η Αναγέννηση Πουρναρίου φιλοξένησε την Ακαδημία Τυρνάβου και την νίκησε με 1-0. Το μοναδικό γκολ το πέτυχε ο Κρητικός Μ. στο 95’.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας ευκαιρίες με τους Λόζο και Στάμου. Στην επανάληψη το παιχνίδι ισορρόπησε.

Η Ακαδημία είχε μια ευκαιρία με τον Φουρκιώτη ενώ το Πουρνάρι με τους Τσιαμούρα και Κρητικό Μ. Στο 95’ ο Κρητικός Μ. Με κεφαλιά θα κάνει το τελικό 1-0.

Να αναφέρουμε ότι στο 90’ ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας Νίκος Αθανασόπουλος έσπασε την μύτη του και πήγε στο νοσοκομείο. Παίκτες και ο προπονητής Νίκος Κεχαγιάς του εύχονται ταχέα ανάρρωση.

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Πατσώνης, Ζαϊρές, Πάσχος, Κρητικός Θ., Κρητικός Μ. (90+4′ Παπαρίσης), Νεμπεγλέρας, Κρητικός Ν. (50′ Γκέκας), Ζιούστης, Τσιαμούρας, Γαρυφαλλόπουλος (80′ Σφέτσος).

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Αθανασόπουλος (90’ λ.τ Βλιώρας), Ραψανιώτης, Δασκαλόπουλος, Τσίτσα, Μπάκος Κ., Βίδρας (35’ Ρεβίσιος (70’ Γαλάρας)), Κόκκας, Φουρκιώτης, Στάμου, Μπάκος Ι., Λόζος.

Διαιτητής: Καρδούλας. Βοηθοί: Μπουρονίκος, Τσακνάκη.