Βαθμολογία

Πήρε μπροστά το Μαυροβούνι!

Επιτέλους νίκη για το Μαυροβούνι που έδειξε στο ματς κόντρα στην Βαμβακού πως ήθελε να είναι ο νικητής. Αντίθετα οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν σε κακή ημέρα.

Στο 25’ ο Τζίκα έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 30’ το σουτ έκανε ο Χασιώτης έξω από την περιοχή και το 0-1. Στο 40’ εκτέλεσε το κόρνερ ο Μπάγκας Αρ. και ο Χασιώτης με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 60’ ο Τζίκα από δεξιά έκανε τη σέντρα και πάλι ο Μπάγκας Αρ. με πλασέ πάνω στην κίνηση το 0-3. Στο 70’ κατάφερε να μειώσει η Βαμβακού όταν ο Ανδρεόπουλος έκοψε την πάσα στον Κατσανάκη και έκανε το τελικό 1-3. Στο ίδιο λεπτό ο Μπάγκας Αρ. έστειλε την μπάλα άουτ.

Το Μαυροβούνι από το 70’ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο αφού ο Νότας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη. Επίσης η διοίκηση του Μαυροβουνίου θέλει να ευχαριστήσει την Βαμβακού για την άψογη φιλοξενία και θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Γκούνης, Μαργαριτόπουλος, Αρσενόπουλος Β., Μορφογιάννης Θ., Λούκουτος, Τόπης, Κατσανάκης (85’ Μορφογιάννης Τ.), Μακρής (65’ Ανδρεόπουλος), Αρσενόπουλος Βαγγ. (46’ Ιακωβάκης), Πέτσας.

Μαυροβούνι (Κώστας Τζουρτζουκλής): Κιόρογλου, Βαρσάμης, Μπάγκας Αχ., Χασιώτης, Τατσέλος, Μαντζαφούλης, Γουγουλούλης (65’ Βασίλι), Πάτας (50’ Γερμάνης), Τζίκα (75’ Νούλας), Μπάγκας Αρ., Νότας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Κοτρώτσος, Λανάρα.

Βάσω Γκατζούλη