Βαθμολογία

«Ξεκόλλησε» η Συκέα!

Ο ΑΟ Συκέας πήρε τη νίκη επί της Βερδικούσσας και έτσι «ξεκόλλησε» από την βαθμολογική του θέση. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος με λίγες φάσεις και το αποτέλεσμα κρίθηκε στην επανάληψη.

Στο 17’ ο Λάζος για την Συκέα πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή απέκρουσε ο Δαούλας Δ. Στο 30’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρέλα, πήρε την κεφαλιά ο Ζιόζιος Δ. και έκανε το 1-0.

Στο 43’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Δήμκος και ο Μιχαλές με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 60’ ο Παλιγιάννης κέρδισε το πέναλτι για την Συκέα, ο Καρέλας το εκτέλεσε και έκανε το τελικό 2-1.

Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο αφού ο Κουμαντζέλης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη. Πέντε λεπτά μετά ο Λιούρας έκανε το πλασέ μόνος του η μπάλα πήγε άουτ. Στο 82’ ο ίδιος παίκτης πάλι αστόχησε και στο 95’ η Βερδοκούσσα θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα όταν ο Κατίνας από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε άουτ.

ΑΟ Συκέας (Δημήτρης Στάθης): Τσούρης, Χασιώτης, Κουλιούμπας, Λάζος, Τάχατος (70’ Παλάσκας Θ.), Καρέλας, Ζιόζιος Γ. (75’ Καρατζιώλης Λ.), Λιούρας, Παλιγιάννης, Ζιόζιος Δ., Κατσιγιάννης.

Προοδ. Βερδικούσσας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας, Στατήρης, Μούμος (80’ Μαντζαρής), Σινάπαλος, Οικονόμου Ν.Γ. (72’ Οικονόμου Ν.Α.), Καρκατσέλας Σ. (85’ Καρκατσέλας Ν.), Κουμαντζέλης, Δαούλας Ε., Δήμκος, Μιχαλές.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Μπιμπή, Ραμάϊ.

Bάσω Γκατζούλη