Βαθμολογία

Πραγματικός «κεραυνός» τα Δένδρα!

Ο Κεραυνός Δένδρων επικράτησε του Ολύμπου Καρυάς με σκορ 4-1 και χαμένο πέναλτι. Πολλά παράπονα εκφράζουν οι φιλοξενούμενοι για τον καταλογισμό του πέναλτι, την φάση της ισοφάρισης και γενικότερα για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Στο 20’ προηγήθηκε ο Όλυμπος όταν ο Δάσσιος Ο. βγήκε σε αντεπίθεση έκανε το σουτ και το 0-1. Στο 30’ ο Γκαντρής για τα Δένδρα έκανε καλό σουτ η μπάλα πήγε άουτ. Στο 35’ ο Δάσσιος Χ. πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο ίδιο λεπτό για τους γηπεδούχους κέρδισε πέναλτι ο Βόραδας εκτέλεσε ο Γκαντρής απέκρουσε ο Καρακώστας.

Στο 44’ ο Γκάτης Χ. με πλασέ έκανε το 1-1, στο 55’ ο Βόραδας με πλασέ το 2-1, στο 60’ ο Τσούτσος έπιασε ένα καλό σουτ από μακριά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 70’ ο Γκάτης Χ. με πλασέ έκανε το 3-1, στο ίδιο λεπτό ο Τσούτσος έκανε ένα καλό σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Και στο 80’ ο Τσούτσος με εντυπωσιακό σουτ στο γάμα έκανε το τελικό 4-1.

Κεραυνός Δένδρων (Φάνης Μπαντραλέξης): Κυριάκης, Καλέσης Αχ., Κουτσογιάννης, Αγγελής, Σκριάπας, Γκάτης, Τσούτσος, Βόραδας (75’ Τασιούλας), Γκαντρής (55’ Μαργαρίτης), Μπακού (80’ Ζιόγκος), Καλέσης Απ.

Όλυμπος Καρυάς (Λευτέρης Τηγανής): Καρακώστας, Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Γιωρ., Καραγκόγκος (70’ Αξούγκας), Στεργιούλας, Δάσσιος Χ., Χάμος, Μανούσιος, Δημητρίου (50’ Καβαρατζής), Δάσσιος Κ. (70’ Κελέκης), Δάσσιος Ο.  

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Γιάντσης, Γκόγκος.

Βάσω Γκατζούλη