Βαθμολογία

Στους έξι ανέμους το Μεγ. Ελευθεροχώρι!

Εντυπωσιακό σκορ είχαμε στην αναμέτρηση της Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου με την Ανθούπολη (6-0). Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί αφού η Ανθούπολη παρατάχθηκε δίχως προπονητή με υπηρεσιακό που είναι ο κ. Καραφέρης Βάϊος και με έξι βασικές ελλείψεις.

Στο 8’ εκτέλεσε κόρνερ ο Αθανασούλης, ασταθής απόκρουση του Χάμου και ο Τάμπλης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 20’ πάλι ο Τάμπλης ύστερα από ασίστ του Λυμπίκης Η. έκανε το 2-0. Στο 37’ ο Θανασούλης με προσωπική ενέργεια έκανε το 3-0, στο 39’ ο Γεωργάκης από πλάγια το 4-0.

Στο 55’ ο Γεωργάκης το 5-0 και στο 60’ ο Θανασούλης τριπλασίασε τα τέρματά του όταν τον έβγαλε τετ α τετ ο Μητούλας και έκανε το τελικό 6-0.

Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος Α.Ι., Μητούλας, Γραμμένος Α. (67’ Χατζής), Λυμπίκης Α. (63’ Μπρέλλας), Παππάς, Γεωργάκης, Βαλιάκος Μ. (57’ Ξεφτέρης Χ.), Λυμπίκης Η., Θανασούλης, Μούσιος, Τάμπλης.

Ανθούπολη (Βάϊος Καραφέρης): Χάμος, Κωτέλης, Τσιότσικας (25’ λ.τ. Σκορδίλης), Παυλίδης, Σελήνης, Κυπαρίσσης, Βλησαρούλης, Χατζηρούφας, Μπάρκας, Αλβανός, Μήχος (70’ Δημόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Τσιρογιάννης, Πρακατές.

Βάσω Γκατζούλη