Βαθμολογία

Κανείς δεν (χ)άρηκε

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και Ηρακλής Λάρισας δεν σκόραραν με το σκορ να μένει στο 0-0. Έτσι θα πάρουν από ένα βαθμό κάτι που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες αφού οι Ατρόμητοι προσπαθούν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη ενώ ο Ηρακλής να βγει από αυτή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και είχαν δοκάρι στο 1ο λεπτό με τον Μαυρομάτη. Ευκαιρίες είχαν και οι Τσιάτας και Μπάμης. Στην επανάληψη δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 78’ με τον Μητρακούλη ενώ από την άλλη απείλησαν χωρίς αποτέλεσμα οι Αθανασόπουλος και Φιλίππου. Μάλιστα στο 89’ οι Ατρόμητοι έμεινα με δέκα λόγο αποβολής του σκόρερ Μητρακούλη.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βιλανάκης Ι., Πλιάγκας, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Μούμος, Κουσιάς, Μπακαρτζής, Αντωνόπουλος (70′ Ευαγγέλου), Ρουμελιώτης (60′ Μητρακούλης), Βράκας (77′ Γαδιτσάκης).

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης): Καλαμάτας, Λαβαντσιώτης, Σάλα, Λιάκος, Μπάμης, Ντουνούδης (85′ Αθανασόπουλος), Ταστεμερίδης, Φιλίππου, Παπαδάμος (75′ Αρχοντής), Μαυρομάτης, Τσιάτας.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη. Βοηθοί: Γκανάτσιου, Ευστρατίου.

Βασίλης Παπαχατζής