Βαθμολογία

«Θέλω ο Άρης να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ»

Μedia day ήταν η Παρασκευή (4/12) για τον Άρη, με τον Ανδρέα Τάτο να απαντά στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου και να τονίζει ότι θέλει να δει τους «κίτρινους» να επιστρέφουν πολύ δυνατοί στη Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, ο διεθνής άσος υπογράμμισε ότι υπάρχει καλή χημεία στο τωρινό ρόστερ της ομάδας.

«Θέλω ο Άρης να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ και να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα ώστε να πάμε ψηλά. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, έχουμε καλό ρόστερ και βγαίνει στο γήπεδο. Έχουμε συμπληρώσει τρεις μήνες μαζί, ξέρουμε τι θέλουμε κι ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη μέχρι το τέλος.

Υπάρχει χημεία μεταξύ μας και καλή συμπεριφορά. Αυτό φαίνεται και βοηθάει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε αρχικά ο Τάτος.

Εν συνεχεία, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε ότι θέλει να δει πράξεις και όχι λόγια από τη διοίκηση Καρυπίδη τα επόμενα χρόνια, λέγοντας σχετικά: «Υπάρχει χρόνος μέχρι την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι θα παραμείνει ο κ. Καρυπίδης. Αν μείνει, πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλες κινήσεις. Σιγά σιγά θα γίνουν όλα. Πράξεις χρειάζονται γιατί μεγάλα λόγια έχουμε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν».

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής και το αν έχει προσαρμοστεί: «Έχω παίξει και στις χαμηλές κατηγορίες, δεν ξεκινήσαμε όλοι από ψηλά. Είναι μία δύσκολη κατηγορία, έχει πολύ τρέξιμο και ξύλο. Όλα όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα. Για μας οι αγώνες εντός έδρας είναι πιο εύκολοι, εκτός έδρας αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες. Αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα, κερδίζουμε κι αυτό έχει σημασία».

Για το πώς αισθάνεται στον Άρη και το κίνητρό του να έρθει στη Γ' Εθνική: «Για να έρθει κάποιος στη Γ' Εθνική πρέπει να έχει κάποιο κίνητρο. Ξέρω μέσα μου τι αισθάνομαι για τον Άρη και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι δύσκολο και οικονομικά για τον κόσμο. Στη Γ' Εθνική δεν υπάρχει μεγάλο κίνητρο. Τον κόσμο τον έζησα τα προηγούμενα χρόνια, όταν η ομάδα ήταν στις τελευταίες θέσεις της Σούπερ Λιγκ και είχε 20 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο».

Στη media day μίλησε και ο Μάρκος Ντούνης, αναφέροντας αρχικά: «Μέχρι τώρα έχουμε πετύχει αρκετές νίκες, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία με διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς ήττα στον πρώτο γύρο, να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια ώστε να αυξήσουμε κι άλλο τη διαφορά. Στη συνέχεια, θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο και θα τελειώσει όμορφα η σεζόν».

Και πρόσθεσε: «Είναι πιο δύσκολο για μένα να παίξω σε κάποια γήπεδα γιατί προέρχομαι από ομάδες που έπαιζαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά σιγά σιγά προσαρμόζομαι.

Την επόμενη χρονιά θα έχουμε τον ίδιο στόχο, να κερδίσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ απευθείας. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα κάνει μεταγραφές και μαζί με τον προπονητή θα κτίσουμε μία βάση ώστε να κερδίσουμε την άνοδο με την πρώτη».