Βαθμολογία

Πρεμιέρα συγχρονισμένης κολύμβησης ΝΟΛ

Την επίσημη πρώτη αγωνιστική του παρουσία θα κάνει το νεοδημιουργηθέν τμήμα, της συγχρονισμένης  κολύμβησης του Ν.Ο.Λ. το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015.

Στην Ημερίδα Ορίων Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Βόλο θα κάνουν την πρεμιέρα τους, οι μικρές συγχρονίστριες του ΝΟΛ με στόχο την έναρξη μιας σειράς δυναμικών εμφανίσεων. Στην πρώτη ημερίδα ορίων που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για το κολυμβητικό έτος 2015-2016, το δρόμο θα ανοίξουν με τη συμμετοχή τους, οι: Γαρυφαλλοπούλου Φωτεινή,  Γκουργκούλια Αγγελική,  Κατσιούρα Ελένη,  Κατσογιάννη Γεωργία,  Ντάβαρη Λουκία,  Ολυμπίου Κατερίνα,  Πλιάκα Ευαγγελίνα,  Τσιγάρη Στυλιανή  και  Χατζηρεπάνη Ελένη.

Οι αθλήτριες του ΝΟΛ θα αγωνιστούν στα τρία πρώτα αστέρια της συγχρονισμένης κολύμβησης διεκδικώντας την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β. υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη της προπονήτριάς τους Νταβαντζίκου Γεωργίας. Το Δ.Σ του Συλλόγου εύχεται καλή αρχή και καλή επιτυχία στις μικρές αθλήτριες και την προπονήτριά τους.

Επίσκεψη προπονητή εθνικής κ. Χατζηθεοδώρου

Την Δευτέρα 30/11/15 παραβρέθηκε στην προπόνηση του Ν.Ο.Λ. ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών και Εφήβων Θοδωρής Χατζηθεοδώρου προκειμένου να διαπιστώσει το επίπεδο της ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Λ., ενόψει των επικείμενων προσκλήσεων αθλητών του συλλόγου σε camp προετοιμασίας.

Η χαρά των μικρών πολιστών του συλλόγου ήταν μεγάλη καθώς είδαν το ίνδαλμα τους να συμμετέχει και στην προπόνηση τους μέσα στο νερό! Τα σχόλια του ομοσπονδιακού προπονητή ήταν άκρως θετικά, πράγμα που αναδεικνύει την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ν.Ο.Λ. από τους προπονητές Ηλία Μπαλαμπάνη, Άγγελο Μερκουριάδη και Γιώργο Μάνδαλο και έχει ως αποτέλεσμα οι Ακαδημίες του Ν.Ο.Λ. τα τελευταία χρονιά να συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ακαδημίες πόλο στην Ελλάδα.

ΔΕΙΠΝΟ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΝΟΛΑΡΙΣΑΣ

Την Δευτέρα 30/11/15 παρέθεσαν δείπνο στους παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο του Ν.Ο. Λάρισας ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Ευαγγελός και ο προπονητής Κώστας Ζουμπουλιάς μέσα σε ευχάριστο κλίμα.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στην οικογενειακή ταβέρνα τα Βλάχικα. Το οικογενειακό κλίμα θα είναι χαρακτηριστικό του Ν.Ο.Λ. την φετινή χρονιά, μια σεζόν που η ανδρική ομάδα έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

O Ν.Ο.Λ. στο 23ο μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια»

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινάει τη φετινή σεζόν 2015- 2016 η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ν.Ο.Λ. κάνοντας έναρξη με την επίσημη παρουσία 23ων  αθλητών και αθλητριών στο 23ο μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια». Με τη συμμετοχή 702 κολυμβητών/τριών διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη στο χώρο του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου, από σήμερα 4/12/2015 έως και την Κυριακή 6/12/2015, το 23ο μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια» υπό τη  διοργάνωση του ΠΑΟΚ. Οι επιδόσεις του μίτινγκ «μετρούν» για όρια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, τους Χειμερινούς αγώνες και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα της χρονιάς. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. εύχεται στους αθλητές και τους προπονητές τους καλή επιτυχία.