Βαθμολογία

Νέβιλ: «Ιδανική στιγμή, δεν μπορούσα να πω όχι»

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για την πρόσληψή του στον πάγκο της Βαλένθια, λέγοντας πως το timing και το μέγεθος του συλλόγου τον έκαναν να πει αμέσως το «ναι». «Θα δουλέψω σαν είναι να μείνω για καιρό και όχι μόνο μέχρι τον Ιούνιο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Μου είχαν προσφερθεί δουλείες στο ποδόσφαιρο τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά το timing δεν ήταν το σωστό. Ήθελα χρόνο να μάθω μετά το τέλος της καριέρας μου. Αλλά όταν δέχθηκα την κλήση την Κυριακή σκέφτηκα τι μοναδική ευκαιρία ήταν αυτή.

Ήρθε η ώρα να σηκωθώ από την τηλεόραση, που τα τελευταία χρόνια μιλούσα για προπονητές. Η Βαλένθια είναι ένας φανταστικός σύλλογος. Εάν απέρριπτα την πρόταση δεν θα ήταν θετικό για μένα. Αυτό που θα με δυσκολέψει περισσότερο θα είναι τα ισπανικά, αλλά θα κάνω μαθήματα κάθε μέρα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκω καθηγητή να ξυπνάει στις έξι το πρωί.

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Καταλαβαίνω τις τεράστιες ευθύνες που μου έχουν δοθεί. Γνωρίζω το πάθος που έχει ο κόσμο, έχοντας παίξει εδώ στο παρελθόν, και θέλω να τον κάνω να αισθανθεί ευχάριστα στους προσεχείς μήνες.

Δεν έχουμε κάνει προετοιμασία μαζί. Είναι σημαντικό να διαλέγω την σωστή ομάδα για να κερδίζει τα παιχνίδια, ασχέτως στυλ. Ο μόνος τρόπος που βλέπω αυτή την δουλειά είναι ως μόνιμη, παρά το γεγονός πως έχω συμβόλαιο μόνο μέχρι τον Ιούνιο. Κάθε απόφαση που θα πάρω δεν θα είναι της στιγμής. Δεν πιστεύω σε αυτόν τον τρόπο δουλειάς» σχολίασε κατά την παρουσίασή του.