Βαθμολογία

Θα... «γεράσει» στην Τσέλσι ο Κέιχιλ!

Νέο συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2019 υπέγραψε με την Τσέλσι ο Γκάρι Κέιχιλ, «κλειδώνοντας» το μέλλον του στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! Ο 29χρονος, Άγγλος αμυντικός, έχει γίνει ένας από τους πιο αξιόπιστους αμυντικούς της ομάδας και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων βασικό και σημαντικό μέλος στα πλάνα των προπονητών με τους οποίους έχει συνεργαστεί μέχρι στιγμής, από το 2012, όταν και μετακινήθηκε από την Μπόλτον στους «μπλε» του Λονδίνου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα την ομάδα να με εμπιστεύεται και να μου προσφέρει αυτό το νέο συμβόλαιο. Έχω ήδη πανηγυρίσει τίτλους με τον σύλλογο αλλά θέλω ακόμα περισσότερους στο μέλλον. Συνεχίζω να μαθαίνω και θέλω να συνεχίσω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου ώστε να πετύχουμε τους μελλοντικούς μας στόχους».

Στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι, ο Κέιχιλ πανηγύρισε το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ, το 2013 ήταν στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ!

Πέρυσι, φυσικά, πρόσθεσε ακόμα δύο μετάλλια στη συλλογή του, ένα για το άνετο πρωτάθλημα κι ένα για το Λιγκ Καπ, υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Έχει επίσης συμπεριληφθεί στην κορυφαία 11άδα της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, για τις σεζόν 2013-2014 και 2014-2015. Με τη μπλε φανέλα έχει 117 συμμετοχές και έχει σκοράρει 15 φορές.