Βαθμολογία

Ήττα για τους Παίδες - «Διπλό» οι Νέοι

Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε η Μικτή Ομάδα Παίδων του Νομού μας, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στο γήπεδο της Δημτριάδας, στον Βόλο, όπου και αντιμετώπισε το αντίστοιχο συγκρότημα της Μαγνησίας.

Η ομάδα του Γιώργου Κεραμάρη, εκτός από τον αντίπαλό της, είχε να αντιμετωπίσει και τον πολύ μικρό σε διαστάσεις αγωνιστικό χώρο, ο οποίος μάλιστα, είχε και πλαστικό χλοοτάπητα. Έτσι, οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, κερδίζοντας με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε προηγηθεί ευκαιρία για την ομάδα του Νομού μας, να πετύχει γκολ με τον Τσουμάνη.

Στο δεύτερο μέρος, οι Παίδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας, πέτυχαν και τρίτο τέρμα, στο 45ο λεπτό (σ.σ. κάθε ημίχρονο στα παιχνίδια των Παίδων, διαρκεί 40 λεπτά), σιγουρεύοντας έτσι την νίκη τους. Στην συνέχεια, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νομού μας, μείωσε, όταν στο 58ο λεπτό, ο Σκουλίδης έκανε το 3-1, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-1.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας (Γιώργος Κεραμάρης): Τζήκας, Δραγατσίκης, Τσιμπόλης, Χλωρός, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Σουμπάσης, Τσαρούχας, Ποτός, Τσουμάνης, Σκουλίδης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Μαναός, Αθανασιάδης, Καφανέλης, Λόζιος.

Πήραν το αίμα τους πίσω οι Νέοι

Εκτός έδρα νίκη με σκορ 0-1 πήρε η Μικτή Ομάδα Νέων του Νομού μας, απέναντι στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Θεσσαλίας, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Δημητριάδας, στον Βόλο, για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες.

Το σύνολο του Γιώργου Καμάκα, ήταν και σε αυτό το παιχνίδι καλύτερο από τον αντίπαλό του, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, με τους Θεοχάρη, Θανάση Κυρίτση και Κατσαρό στο πρώτο μέρος και τους Κακαράντζα, Ζιάκα και Μπαμπατζιά στο δεύτερο.

Τελικά, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων του Νομού μας, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 55ο λεπτό, ο Ζιάκας κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, σημειώνοντας το 0-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας (Γιώργος Καμάκας): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκοβας, Αλατάς, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Μπαμπατζιάς (70’ Τόπης), Μπατζέλας, Θεοχάρης ( 46’ Κακαράντζας), Κατσαρός ( 85’ Δάκτυλας), Ζιάκας.

Γιώργος Μητσιούλης