Βαθμολογία

Μίλνερ: «Θέλω το Λιγκ Καπ»

Όσο... υποτιμημένο κι αν είναι το συγκεκριμένο τρόπαιο, ο Τζέιμς Μίλνερ στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον, την Τετάρτη, για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, αφού ο Άγγλος χαφ θέλει να το κατακτήσει!  

Ήδη έχει ένα μετάλλιο από το Capital One Cup στην τροπαιοθήκη του, από τη θητεία του στη Μάντσεστερ Σίτι με την οποία το 2014 πήρε το τρόπαιο απέναντι στη Σάντερλαντ, όμως, ο Μίλνερ τόνισε ότι θα ήταν απόλυτα θετικό για τη φετινή χρονιά να φτάσει η Λίβερπουλ μέχρι τον τελικό και να πάρει τον τίτλο.

«Είναι ένα σημαντικό τρόπαιο. Ναι μεν μπορεί να το υποτιμάει ο Τύπος, όμως, αν ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές των ομάδων αν θα το ήθελαν, προφανώς και θα απαντήσουν θετικά. Είναι μια διοργάνωση που εξελίσσεται και ολοκληρώνεται γρήγορα κι εμείς τώρα έχουμε έναν εκτός έδρας προημιτελικό για να βρεθούμε στη συνέχεια στο Γουέμπλεϊ. Ήμουν τυχερός στην καριέρα μου και το έχω κατακτήσει, όμως θα το ήθελα ξανά. Όλοι θα ήθελαν τον Φεβρουάριο, να έχουμε ήδη κατακτήσει έναν τίτλο και να έχουμε ακόμα αρκετά άλλα ματς στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».