Βαθμολογία

Παρελθόν ο Γιαμουρίδης από τον Καμπανιακό

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Καμπανιακός μετά την αποχώρηση του Θούλη Γιαμουρίδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής ενημερώθηκε μετά το τέλος του κυριακάτικου (29/11) εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την ήττα με 2-1 πως λύνεται η συνεργασία του με τη διοίκηση.

Μιλώντας στο kampaniasports.gr ο Γιαμουρίδης αναφέρθηκε στο διαζύγιο: «Οι διοικήσεις έχουν ως μόνο κίνητρο το καλό της ομάδας. Δεν μπορώ να γνωρίζω το λόγο που μου ζήτησαν να λυθεί η συνεργασία μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε μέσα στο στόχο μας, αλλά είμαστε έρμαια των αποφάσεων των παραγόντων. Χτες (σ.σ. Κυριακή 29/11) κάναμε καταπληκτική εμφάνιση, αλλά κανένα site δεν αναφέρεται στο πεντακάθαρο γκολ που πέτυχε ο Καμπανιακός στο 91′.

Μετά το ματς με πήραν να με συγχαρούν για την εμφάνιση. Με πήρε ένα σύμβουλος και μου είπε τελείωσε η συνεργασία μας. Μην ψάχνεις πολλά. Δικό τους είναι το σκεπτικό. Το σέβομαι παρά την πικρία μου, γιατί η ομάδα έδειχνε ένα πολύ καλό πρόσωπο».