Βαθμολογία

Τέλος από τον Ηλυσιακό ο Μαυρομάτης

Επίσημο είναι το διαζύγιο του Ηλυσιακού με τον Μάρκο Μαυρομάτη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας τους μετά και την τελευταία ήττα των «κιτρινόμαυρων» με 2-0 στου Ζωγράφου από τον ΠΑΟ Κρουσώνα για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και η διοίκηση το επιβεβαίωσε. Στην ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Η διοίκηση του Ηλυσιακού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μαυρομάτη. Τον ευχαριστούμε για τις προσπάθειές του και τον ζήλο τον οποίο επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον πάγκο της ομάδας μας.

Διαβεβαιώνουμε όλους τους φιλάθλους και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας πως όλες οι προσπάθειες του προέδρου προσωπικά και της διοικούσας επιτροπής είναι προς την κατεύθυνση της βέλτιστης για τα συμφέροντα του Ηλυσιακού λύσης.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία της στο πρωτάθλημα, και κάθε φορά μέσα από σωστή αξιολόγηση με αντικειμενικά κριτήρια θα επιλέγεται η καλύτερη δυνατή λύση έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μας φέρει στις πιο ψηλές θέσεις της κατάταξης. Θέσεις που αξίζουν στο ιστορικό σωματείο μας και την πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς από όλους μας.

Ζητάμε οι φίλαθλοι να σταθούν αρωγοί σε αυτές τις προσπάθειές μας, η ομάδα τίθεται πάνω και μπροστά από κάθε προσωπικό συμφέρον και σχεδιαστική τακτική.

Όλοι μας κρινόμαστε από το έργο που επιτελούμε με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Λιονάκη που έχει καταθέσει όλες του τις δυνάμεις προς αυτόν τον σκοπό. Συνεχίζουμε δυνατά, οραματιζόμενοι ένα λαμπρό μέλλον για την ομάδα μας!»