Βαθμολογία

Χάουαρντ: «Δυστυχώς πανηγυρίσαμε πολύ...»

Στη διάρκεια των πανηγυρισμών τη στιγμή του γκολ που πέτυχε ο Ρος Μπάρκλεϊ για να κάνει προσωρινά το 3-2 για την Έβερτον στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Μπόρνμουθ, που προκάλεσε μέχρι και την εισβολή των εκστασιασμένων οπαδών των «ζαχαρωτών», χρέωσε ο Τιμ Χάουαρντ την απώλεια των δύο βαθμών, με τους νεοφώτιστους να ισοφαρίζουν αμέσως μετά.  

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πίστεψε ότι τελικά θα έφευγε με όλους τους βαθμούς στο σακούλι της από την έδρα των νεοφώτιστων σκοράροντας με τον Μπάρκλεϊ στις καθυστερήσεις, όμως, η Μπόρνμουθ αντέδρασε αμέσως και ισοφάρισε στο τελικό σκορ με την κεφαλιά του Στάνισλας, εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση και τη.. χαρά που είχε συνεπάρει τους παίκτες της Έβερτον.

Ο Τιμ Χάουαρντ, είπε: «Οι πανηγυρισμοί μας είχαν διάρκεια και αυτό μας δημιούργησε το αίσθημα ότι ο διαιτητής θα κρατούσε λίγο χρόνο περισσότερο στις καθυστερήσεις. Είναι λογικό σε τέτοιο σημείο όταν πετυχαίνεις γκολ που μοιάζει να είναι το νικητήριο, να πανηγυρίζεις, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι ότι δεν πρέπει να το παρακάνεις εκείνη τη στιγμή. Δυστυχώς προστέθηκε έξτα χρόνος στις καθυστερήσεις και κάπως έτσι δεχθήκαμε την ισοφάριση... Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στις στιγμές που ακολούθησαν...».