Βαθμολογία

Ο Βησσαρίων Αρσενόπουλος θυμάται…

Στο πλαίσιο της επίσκεψής μας στα Φάρσαλα συναντήσαμε πριν το παιχνίδι του Αχιλλέα με την Αστραπή Νέας Πολιτείας τον Βησσαρίων Αρσενόπουλο που διετέλεσε επί πολλά χρόνια μέλος της ΕΠΣΛ. Ξεκίνησε το 1992 και στη συνέχεια ανέλαβε αντιπρόεδρος και πρόεδρος από το 2004 έως το 2007. Σε μια σύντομη κουβέντα που είχαμε μαζί του μας είπε αρκετά από τα όσα είχε κάνει επί ημερών του στην προεδρία της ΕΠΣΛ, αλλά και όσα ήθελε να κάνει αλλά ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:  

«Είμαι ευτυχής που επί ημερών του στην προεδρία της ΕΠΣΛ πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο διαιτητών στη Λάρισα με αφορμή αυτό το γεγονός η Λάρισα ήταν το κέντρο των εθνικών ομάδων. Τότε πήραμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων, το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε με την αντίστοιχη ΕΠΣ του Πειραιά στους Λιβανάτες. Η μεγαλύτερη διάκριση που είχαμε ήταν η συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα όπου εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα στο Νίζνι ανατολικά της Μόσχας.

Δεν ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε και σήμερα τον κ. Τζανακούλη και τον κ. Αγοραστό για τα χρήματα που μας προσέφεραν για να πάμε στο εξωτερικό αξιοπρεπώς. Θέλω ακόμη να τονίσω πως μας παραχώρησε τότε ο Δήμος Λάρισας (ο κ. Τζανακούλης) 30 στρέμματα γης όπου θα γινόταν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, δύο 5Χ5, πισίνα, χώρος συνεδριάσεων και κοιτώνες για φιλοξενία ομάδων. Όλα αυτά με σχέδια και μελέτη του κ. Λευτέρα Γενεράλη Αρχιτέκτονα Μηχανικού της ΕΠΣΛ. Δυστυχώς όμως όλα αυτά τα σχέδια δεν έγιναν και παραμένουν φραγμένα μέχρι και σήμερα».

Βάσω Γκατζούλη